TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor Kayserispor Bahis Tahmini 09.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattında yer alan Ümraniyespor iç sahada, Kayserispor karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Ümraniyespor ile Kayserispor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Ümraniyespor galibiyetinin 2.70, beraberlik tercihinin 3.50, Kayserispor galibiyetinin ise 2.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Ümraniyespor 8 Maçtır Kazanamıyor

Ümraniyespor’un Süper Lig’de galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor deplasmanına konuk olan Recep Uçar’ın ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilginin ardından galibiyet hasretleri de 8 maça çıkmış oldu. Süper Lig’de henüz galibiyet almayı başaramayan Ümraniyespor’un geride kalan 8 haftada sadece 2 puanı bulunduğunu belirtelim. Süper Lig’in son sırasında yer alan Ümraniyespor, bu hafta Kayserispor’u konuk edecek. Maç öncesinde Ümraniyespor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kayserispor 3 Puan Peşinde

Kayserispor, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Trabzonspor karşısına sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. 1-0 öne geçmeyi başardıkları maçta 2-1 mağlup oldular. Bu sezon Süper Lig’de ilk kez iç sahada mağlubiyet yaşayan Çağdaş Atan’ın ekibi, Süper Lig’de 3. mağlubiyetini yaşadı. 2 hafta önce ise deplasmanda konuk oldukları Hatayspor’u 4 golle geçmişlerdi. Süper Lig’de 12 puan ile 8. sırada yer alan Kayserispor, bu hafta Ümraniyespor deplasmanında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Kayserispor’da Joseph Attamah’ın sakatlığı devam ediyor.

Ümraniyespor – Kayserispor Maç Bilgileri

Ümraniyespor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Joseph Attamah’ın sakatlığı devam ediyor.

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Idrissa Camara

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini,Lionel Carole, Ali Karimi, Bernard Mensah, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Mame Thiam, Mustafa Pektemek

İddaa Tahmini

Kayserispor, bana göre maçın favorisi. Ümraniyespor, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor ve henüz galibiyet almayı başaramadılar. Kayserispor, geçen hafta Trabzonspor’a 2-1 kaybetti ama oyun anlamında iyiydiler. Formsuz Ümraniyepsor’u deplasmanda devirirler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.32

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.75

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, öne geçmeyi başardı ama skor üstünlüğünü koruyamadı. Ümraniyespor deplasmanında 2-2 berabere kaldılar.