LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valladolid Real Betis Bahis Tahmini 09.10.2022

İspanya La Liga’da geçen haftayı 3 puan ile kapatan Valladolid iç sahada, Real Betis karşısında da sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Valladolid ile Real Betis takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Valladolid galibiyetine 2.78, beraberlik tercihine 3.35, Real Betis galibiyetine ise 2.60 verildiğini görüyoruz.

Valladolid 3 Puanı Kaptı

Valladolid, geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet aldı. Getafe deplasmanına konuk olan Pacheta’nın öğrencileri, rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Sergio Leon önderliğinde 3 puan almayı başaran Valladolid, bu sezon La Liga’da 2. galibiyetini elde etti. Puanını 7’ye yükselten Valladolid, 15. sıraya yükseldi. 2 maçlık mağlubiyet serisini de sonlandıran Valladolid’de moraller yerinde. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Real Betis karşısında da puan almaya çalışacaklar. Maç öncesinde Valladolid’de Sergio Asenjo, Luis Perez ve Anuar Tuhami sakat olan isimler.

Real Betis Avrupa’da İyi Yolda

Real Betis, geçtiğimiz hafta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo’yu ilk dakikalarda yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Maçı 10 kişi tamamlayan Manuel Pellegrini’nin takımı haftayı puansız geçti. La Liga’da bu sezon 2. kez mağlubiyet yaşadılar. Real Madrid’in puan kaybettiği haftada fırsatı iyi kullanamayan Real Betis, Avrupa Ligi’nde ise sürpriz yaptı. Hafta içi Roma deplasmanında kazandılar ve grupta liderliğini devam ettirdiler. Bu hafta ligde Valladolid’e konuk olacak Real Betis’de Juanmi’nin sakatlığı devam ediyor.

Valladolid – Real Betis Maç Bilgileri

Valladolid – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele José Zorrilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valladolid’de Sergio Asenjo, Luis Perez ve Anuar Tuhami sakat olan isimler. Real Betis’de Juanmi’nin sakatlığı devam ediyor.

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Antonio Sanabria, Nabil Fekir, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Valladolid, geçen hafta Getafe karşsıında 3 gol bularak kazandı. Bu sezon sadece 1 maçta gol yemediler. Real Betis ise deplasmanda 2. Mağlubiyetini yaşadı. Özellikle dış saha maçlarında güven vermiyorlar. Bu sebeple tercihimi karşılıklı gol var bahsinden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis’de puan kayıpları sürüyor. Valladolid deplasmanında da puan kaybeden Real Betis, rakibi ile golsüz berabere kaldı.