Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Aston Villa Bahis Tahmini 10.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Aston Villa deplasmanda, Nottingham Forest’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Nottingham Forest ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Nottingham Forest kazanır 3.45, beraberlik 3.50, Aston Villa kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest Son Sırada

Nottingham Forest, bu sezon Premier Lig’de tek galibiyet alabildi. Geride kalan 87 maçta sadece West Ham karşısında kazanabildiler. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da Nottingham Forest’a konuk olan Steve Cooper’ın ekibi, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Premier Lig’de son 6 maçından da galibiyet çıkartamayan Nottingham Forest, ligin dibine demir atmış durumda ve sadece 4 puanları var. Bu hafta Nottingham Forest’da Orel Mangala’nın sakatlığı devam ediyor.

Aston Villa’dan 1 Puan

Aston Villa, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Elland Road’da konuk oldukları Leeds United ile golsüz berabere kaldılar. Son 3 maçtır kaybetmeyen Steven Gerrard’ın öğrencileri, bu 3 maçlık süreçte 5 puan topladı. Premier Lig’de bu hafta ise City Ground’da Nottingham Forest’a konuk olacaklar. Ligin son sırasındaki rakibine karşı maçın favorisiler ama bu sezon Premier Lig’de oynadıkları 3 deplasman maçını da kaybettiklerini belirtelim.

Nottingham Forest – Aston Villa Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Orel Mangala’nın sakatlığı devam ediyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Aston Villa, Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta 5 puan topladı. Nottingham Forest ise ligin en zayıf halkası. Bu sezon sadece 1 galibiyetleri var ve son sıradalar. Aston Villa karşısında da işleri zor. Aston Villa’dan 3 puan beklentim var. Nottingham Forest’ı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.92

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest, iç sahada konuk ettiği Aston Villa’dan puan aldı. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Nottingham Forest, düşme hattında yer almaya devam etti.