UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Sevilla İddaa Tahmini 11.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu heyecanı devam ediyor. Sevilla deplasmanda, Borussia Dortmund’un konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Borussia Dortmund ile Sevilla zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Borussia Dortmund galibiyetinin oranı 1.58, beraberlik tercihinin oranı 4.37, Sevilla galibiyetinin oranı ise 5.91 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. İddaa bültenin de yer alan bu zorlu karşılaşma saat 22.00’de başlayacak.  

Borussia Dortmund’da Hedef İlk 2

Borussia Dortmund, geçtiğimiz hafta sonu Bundesliga’da Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. 2-0 geriye düştükleri maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmayı başardılar. Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 hafta geride kaldı ve Edin Terzic’in ekibinin 6 puanı bulunuyor. 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetleri var. Tek mağlubiyetini Etihad’da Manchester City’e kaybettiler. Geçen hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da 4-1 ile geçtikleri Sevilla’yı bu kez Almanya’da konuk edecekler. Maçın favorisi olan Borussia Dortmund’da Mateu Morey, Sebastian Haller ve Marco Reus’un sakatlıkları devam ediyor.

Sevilla’nın Galibiyeti Yok

Sevilla, grupta henüz galibiyet ile tanışamadı. Geçen hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Borussia Dortmund’a 4-1 kaybettiler. Bu mağlubiyetin ardından teknik direktör Julen Lopetegui’nin görevine son verildi. Yerine ise Jorge Sampaoli getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına geçen hafta Athletic Bilbao karşısında çıkan Sevilla, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Bu sezon çok formsuzlar ve galibiyet almakta zorlanıyorlar. Borussia Dortmund maçı öncesinde Sevilla’da Jesus Corona, Karim Rekik ve Marcao’nun sakatlıkları bulunuyor.

Borussia Dortmund – Sevilla Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund’da Mateu Morey, Sebastian Haller ve Marco Reus’un sakatlıkları devam ediyor. Sevilla’da Jesus Corona, Karim Rekik ve Marcao’nun sakatlıkları bulunuyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Thomas Meuiner, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Raphael Guerreiro, Salih Özcan, Julian Brandt, Jude Bellingham, Youssoufa Moukoko, Anthony Modeste

Sevilla'nın 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Kike Salas, Nianzou Kouassi, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Isco, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Sevilla’da beklenen kan değişikliği geçekleşti. Lopetegui ile yollar ayıldı ve göreve Jorge Sampaoli getirildi.Grupta oynadığı 3 maçta 1 puan alabilen Sevilla, son sırada yer alıyor. Gruptan çıkma şanslarını devam ettirebilmeleri adına bugün kazanmaları şart. Sevilla’dan reaksiyon bekliyorum. Borussia Dortmund, kolay gol buluyor. En az 4 gol izleriz.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 2.41

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 2.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, grupta 2. Kez puan aldı. Borussia Dortmund deplasmanında 1-1 berabere kaldılar ve puanını 2’ye yükselttiler.