İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.10.2022

11 Ekim Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Milan – Chelsea: 2.5 ÜST, 1.77 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; 11 Ekim Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda bizleri, Milan ile Chelsea’nin 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan 4. hafta mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ilk mağlubiyetini alırken, Serie A Ligi’nde kazanmaya devam etti. Zorlu İngiltere deplasmanında Chelsea engeline takılan ev sahibi, 3-0’lık skorla devler sahnesinde ilk mağlubiyetini aldı. 3 haftadan 4 puan toplayan Milan, zirvenin 1 puan gerisinde yer alıyor. İtalya Serie A Ligi’nde ise 3-0’lık Chelsea hezimetinin ardından Juventus derbisini 2-0 kazanan Milan, güven tazeleyen bir performans sergiledi. İtalya Serie A Ligi’nde 9 haftadan 20 puan toplamayı başaran son şampiyon, liderlik koltuğundan 3 puan uzaklıkta. Stefano Pioli ve öğrencileri, iç sahada konuk edeceği Chelsea’yi mağlup ederek, gruptan çıkma şansını son 2 haftada arttırmak istiyor. Chelsea yeni hocasıyla çok formda. İngiltere Premier Lig’de 3 haftadır kazanan Potter’in öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise geçtiğimiz hafta Milan’ı iç sahada 3-0 mağlup etmeyi başardı. Milan’a karşı 90 dakika boyunca bariz bir üstünlük kuran konuk ekip, devler sahnesinde yorgun dönmesine rağmen Premier Lig’de Wolves’i 3-0 mağlup ederek, etkisini tam gaz sürdürdü. İki kulvarda birden yarışa dahil olmayı başaran Chelsea, bu hafta Milan karşısına İtalya deplasmanında çıkacak. İki takımında puanı eşitken, Chelsea’de tek hedef galibiyet. Teknik adam değişikliğinin ardından etkili olmaya başlayan İngiliz ekibi, kazanarak zirve yarışının içerisinde kalmak istiyor. Milan ve Chelsea, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kaderini belirleyecek nitelikte bir maça çıkıyor. İki takımında kaybetme lüksü yok. Dev maçta iki takımında zorlanmadan skor üreteceğini ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Maccabi Haifa – Juventus: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; 11 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. hafta mücadelesinde, Maccabi Haifa sahasında Juventus’yı konuk edecek. Maçın yayın ekranı EXXEN. Zor bir kura çeken İsrail temsilcisi Maccabi Haifa, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda 3. hafta sona erdiğinde, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Barak Bakhar ve öğrencileri, ilk maçlarda Benfica, PSG ve Juventus karşısında farklı skorlarla mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, en alt sıraya demir attı. Grubun en zayıf halkası haline gelen ev sahibinde umutlar tükeniyor. İlk maçta geçtiğimiz hafta Juventus’a deplasmanda 3-0 kaybeden Maccabi Haifa, devler sahnesi için yetersiz kaldı. Gruptan çıkma ve 3.’lük umutları günden güne azalan ev sahibi, bu hafta Juventus’u iç sahada konuk edecek. İsrail temsilcisinin işi oldukça zor. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Juventus, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Massimiliano Allegri ve öğrencileri ligde 9 maçtan 3 galibiyet, 4 beraberlikle 13 puan toplamayı başarırken, son 3 haftadan sadece 3 puan çıkarabildi. Milli ara dönüşü UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda Maccabi Haifa engelini 3-0’lık galibiyetle geçen konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Milan derbisini 2-0 kaybetti. Derbi mağlubiyeti konuk ekipte moralleri bozsa da, devler sahnesinde Maccabi Haifa galibiyetiyle umutlar devam etti. Liderin 4 puan gerisinde yer alan Juventus, en alt sıradaki Maccabi Haifa deplasmanında kazanmak zorunda. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ilk galibiyetini 3. hafta Maccabi Haifa karşısında alan Juventus, lider ile puan farkını 4’e indirdi. Son 2 haftaya girilirken gruptan çıkma umutlarını korumak için galibiyete ihtiyacı olan Juventus, Haifa karşısında bir kez daha galip gelmeyi başaracaktır.

PSG – Benfica: KGVAR, 1.47 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Bu sezon mağlubiyet yüzü görmeyen PSG ile Benfica, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nun 4. haftasında karşı karşıya geliyor. 1-1’lik beraberliğin rövanşı 11 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. PSG’yi bu sezon mağlup edebilen olmadı. Fransa Ligue 1’de 10 haftadan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan toplamayı başarırken, son şampiyon olarak liderlik koltuğuna oturdu. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’na ise 2’de 2 yaparak başlayan Galtier’in öğrencileri, Juventus ve Maccabi Haifa galibiyetlerinin ardından, Benfica deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Messi’nin golüyle öne geçen yıldızlar topluluğu, skoru koruyamadı. Namağlup rakibi karşısında etkili futbolundan taviz vermeyen ev sahibi, savunma kilidini açmakta zorlansa da, daha iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyleyebiliriz. H Grubu’nda liderliği hedefleyen PSG, Messi, Mbappe ve Neymar 3’lüsüyle sezona damga vurmaya devam ediyor. PSG iç saha avantajıyla galibiyete yakın taraf. Roger Schmidt ve öğrencileri, yeni sezonda yoluna namağlup devam ediyor. Benfica’yı tüm kulvarlarda henüz mağlup edebilen bir takım çıkmadı. Portekiz Premier Ligi’nde 9 haftadan 8 galibiyet, 1 beraberlik çıkaran konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ise 3 maçtan 7 puan topladı. Portekiz Premier Lig lideri, iç sahada konuk ettiği PSG ile 1-1 berabere kalmayı başardı. İç sahada güçlü rakibine göz açtırmayan Benfica, zirvenin ortağı olmaya devler sahnesinde devam ediyor. Liderlik için önemli bir yol kat eden Benfica, bu hafta PSG’ye deplasmanda konuk olacak. Scmidt ve öğrencileri namağlup performansını zorlu Fransa deplasmanında korumak istiyor. Konuk ekip iki kulvarda birden sergilediği futbolla, PSG karşısında dahi kolay lokma olmadığını ispatladı. PSG ve Benfica ilk maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, tüm kulvarlarda namağlup performansını korudu. İki takımda mağlubiyet yüzü görmedi ve sezona damga vuran takımlar arasında yer aldı. Dev maçta bir kez daha PSG ve Benfica’nın rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.11

Bets10 Bahis Oranı: 30.03