UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Shakhtar Donetsk Real Madrid Bahis Tahmini 11.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 4. Maçında lider Real Madrid deplasmanda, Shakhtar Donetsk’in konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Shakhtar Donetsk ile Real Madrid takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Shakhtar Donetsk galibiyetine 7.83, beraberlik tercihine 5.38, Real Madrid galibiyetine ise 1.39 verildiğini görüyoruz.

Shakhtar Donetsk Sürpriz Peşinde

Shakhtar Donetsk’in grupta tek galibiyeti var. Grubun ilk maçında konuk oldukları Leipzig deplasmanında 4-1 kazanmayı başardılar. Şampiyonlar Ligi’nde 3 hafta geride kaldı ve Shakhtar Donetsk’in 4 puan topladığını belirtelim. Geçtiğimiz hafta Santiago Bernabeu’da konuk oldukları Real Madrid’e 2-1 mağlup oldu. Bu sonuç ile grupta ilk mağlubiyetini yaşadılar. Bu hafta ise lider Real Madrid’i konuk edecekler. Maç öncesinde Shakhtar Donetsk’de Viktor Korniienko’nun sakatlığı devam ediyor.

Real Madrid Fire Vermedi

Real Madrid, grupta liderliğini devam ettiriyor. İlk 3 maçta da fire vermediler ve topladıkları 9 puan ile zirvede yer alıyorlar. Geçtiğimiz hafta Santiago Bernabeu’da Shakhtar Donetsk’i konuk ettiler ve sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. Grupta liderliğini sürdüren Real Madrid, La Liga’da ise hafta sonu Alfonso Perez’de konuk olduğu Getafe’yi tek golle geçerek lider Barcelona’nın takibini sürdürdü. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta Shakhtar Donetsk’e konuk olacak Real Madrid’de Thibaut Courtois ve Dani Ceballos’un sakatlıkları devam ediyor.

Shakhtar Donetsk – Real Madrid Maç Bilgileri

Shakhtar Donetsk – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele OSK Metalist Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Shakhtar Donetsk’de Viktor Korniienko’nun sakatlığı devam ediyor. Real Madrid’de Thibaut Courtois ve Dani Ceballos’un sakatlıkları devam ediyor.

Shakhtar Donetsk'in ilk 11’i Belli mi?

Shakhtar Donetsk’in muhtemel kadrosu: Anatolii Trubin, Valerii Bondar, Bogdan Mykhaylichenko, Mykola Matviyenko, Yukhym Konoplia, Taras Stepanenko, Heorhii Sudakov, Mykhailo Mudryk, Artem Bondarenko, Ivan Petryak, Danylo Sikan

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Aurelien Tchouameni, Marco Asensio, Vinicius Junior, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, grupta oynadığı 3 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Geçtiğimiz hafta Santiago Bernabeu’da konuk ettikleri Shakhtar Donetsk’i 2-1 mağlup ettiler. Bugün kazanırlarsa, gruptan çıkmayı garantileyecekler. Real Madrid, maçın favorisi. Rakibi karşısında kazanırlar ve 4’de 4 yaparlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.22

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.39

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, beraberliği uzatmalarda kurtardı. Shakhtar Donetsk deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.