UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Club Brugge İddaa Tahmini 12.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. Maçında lider Club Brugge deplasmanda, Atletico Madrid’e konuk olacak. Karşılaşam saat 19.45’de start alacak ve TV 8,5 kanalından canlı yayınlanacak.

Atletico Madrid ile Club Brugge zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Atletico Madrid galibiyetinin 1.44, beraberlik tercihinin 4.73, Club Brugge galibiyetinin ise 7.96 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Atletico Madrid 3 Puan Arıyor

Atletico Madrid’in grupta tek galibiyeti var. 3 maç sonunda sadece Porto karşısında kazanabilen Atletico Madrid, grubun son sırasında yer alıyor. 2. sıradaki Porto ile eşit puana sahipler. Gruptan çıkabilmeleri adına bugün Club Brugge karşısında kazanmaları son derece önemli. Diego Simeone’nin ekibi, geçen hafta Jan Breydel’de konuk olduğu Club Brugge’e 2-0 kaybetmişti. Hafta sonu La Liga’da Girona karşısında 2-1 kazanarak moral bulan Atletico Madrid, bu hafta grup lideri Club Brugge karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Sergio Reguilon ve Marcos Llorente’nin sakatlıkları devam ediyor.

Club Brugge Dikkat Çekiyor

Club Brugge, Şampiyonlar Ligi’nde üst üste galibiyetler alıyor. Grupta oynadıkları 3 maçtan da galibiyet ile ayrılan Belçika ekibi, 9 puan ile lider konumda. En yakın takipçisi Porto’nun 6 puan önündeler. Bu hafta Atletico Madrid deplasmanına kazanırlarsa, gruptan çıkmayı garantileyecekler. Atletico Madrid’i geçen hafta iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başarmışlardı. Belçika Ligi’nde ise geçen hafta Westerlo’ya 2-0 kaybeden Carl Hoefkens’in öğrencileri, lider Antwerp’in 8 puan gerisine düştü. Bu hafta Atletico Madrid’e konuk olacak Club Brugge’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Atletico Madrid – Club Brugge Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Club Brugge Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.45’de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Sergio Reguilon ve Marcos Llorente’nin sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Club Brugge'un ilk 11’i Belli mi?

Club Brugge’un muhtemel kadrosu: Simon Mignolet, Clinton Mata, Brandon Mechele, Abakar Syyla, Bjorn Meijer, Casper Nielsen, Dennis Odoi, Hans Vanaken Skov Olsen, Kamal Sowah, Ferran Jutgla

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, grupta oynadığı 3 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Tek galibiyetini grubun ilk maçında Porto’ya karşı aldılar. Geçen hafta Club Brugge deplasmanında 2-0 kaybetmişlerdi ama bu kez taraftarı önünde oynayacaklar. Atletico Madrid’in kazanmasını bekliyorum. Club Brugge’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, yine puan kaybetti. Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Club Brugge ile golsüz berabere kaldılar.