UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona İnter İddaa Tahmini 12.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta mücadelesinde, Barcelona sahasında İnter‘i konuk edecek. Dev maç 12 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Barcelona galibiyetine 1.46, beraberliğe 4.92, İnter galibiyetine ise 6.96 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.26, beraberliğe 4.32, konuk ekibe ise 5.87 oran veriyor.

Barcelona’nın Galibiyete İhtiyacı Var

İspanya La Liga’nın namağlup lideri Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2 haftadır istediği sonuçları alamazken, La Liga’da harika performansına devam etti. Xavi’nin öğrencileri üst üste 7. galibiyetini Celta Vigo karşısında 1-0’lık skorla alırken, ilk 8 haftadan 22 puan topladı. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise açılışı Viktoria Plzen galibiyetiyle yapan Katalanlar, sezonun ilk mağlubiyetini Bayern Münih deplasmanında alırken, İnter deplasmanında ise Şampiyonlar Ligi mağlubiyetlerine devam etti. San Siro deplasmanında oyuna ortak olmayı başaran BARÇA, skor üstünlüğünü bir türlü ele almayı başaramadı ve 1-0’lık mağlubiyetle evine döndü. Lider Bayern puanını 9’a çıkartırken, 2. sıradaki İnter ile aralarındaki puan farkı 3’e çıktı. Barcelona’nın bu hafta iç sahada kazanmaktan başka şansı kalmadı diyebiliriz.

İnter 2’de 2 Yaptı

İnter hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kazanarak, kötü günleri geride bırakma sinyalleri verdi. Simone Inzaghi ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde son haftayı Sassuolo galibiyetiyle kapatırken, 2 haftadır süren mağlubiyetlerine son verdi. 9 haftadan 5 galibiyet, 4 mağlubiyetle 15 puan toplayan konuk ekip, zirvenin 8 puan gerisinde. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 2 haftadır kazanan İnter, 2. sıraya yükselmeyi başardı. Viktoria Plzen galibiyetinin ardından, iç sahada Barcelona’yı Hakan Çalhanoğlu’nun şık golüyle 1-0 mağlup etmeyi başaran İnter, bir kez daha Barcelona karşısına çıkacak. İnter cephesinde üst üste galibiyetlerle moraller yerinde.

Barcelona – İnter Maç Bilgileri

Barcelona – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Szymon Marciniak. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da  Memphis Depay, Hector Bellerin, Franck Kessie, Jules Kounde ve Ronald Araujo’nun sakatlıkları devam ediyor. İnter cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Eric Garcia, Andreas Christensen, Jordi Alba, Frankie De Jong, Franck Kessie, Pedri, Ferran Torres, Raphinha, Robert Lewandowski.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Joaquin Correa.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda iki takımda kader maçlarından birine çıkıyor. Barcelona ve İnter kazanarak Son 16 için avantaj elde etmek istiyor. Dev maçta Barcelona ve İnter’in karşılıklı gollerle 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.76

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…