UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Porto İddaa Tahmini 12.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. Maçında Porto deplasmanda, Bayer Leverkusen’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve mücadeleyi izlemek için doğru adres EXXEN platformu olacak.

Bayer Leverkusen Porto arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Bayer Leverkusen kazanır 2.18, beraberlik 3.72, Porto kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.

Bayer Leverkusen’den Tek Galibiyet

Bayer Leverkusen, grupta oynadığı 3 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Grubun 2. maçında Bay Arena’da konuk ettikleri Atletico Madrid’i 2-0 ile geçmişlerdi. Geçen hafta ise Dragao’da konuk oldukları Porto’ya 2-0 kaybettiler. Takımın başına Xabi Alonso geçti ve yeni hocası ile ilk resmi maçına Bundesliga’da Schalke maçı ile çıkan Bayer Leverkusen, rakibini 4-0 mağlup etmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta Porto’yu konuk edecek Bayer Levrekusen’de Karim Bellarabi, Florian Wirtz, Sardar Azmoun ve Exequiel Palacios sakat. Jeremie Frimpong ise kart cezalısı.

Porto Evinde Kazandı

Porto, grupta ilk galibiyetini geçen hafta Bayer Leverkusen karşısında almıştı. İlk 2 maçta Atletico Madrid ve Club Brugge maçlarından puan çıkartamadılar. Geçen hafta Dragao’da Bayer Leverkusen’i 2-0 mağlup eden Porto, gruptan çıkma umutlarını devam ettirdi. Portekiz Liga NOS’da ise geçen hafta Portimonense deplasmanında 2-0 kazanan Sergio Conceiçao’nun ekibinde moraller yerinde. Bu hafta Bay Arena’da Bayer Leverkusen’e konuk olacak Porto’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bayer Leverkusen – Porto Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Porto Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bay Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Levrekusen’de Karim Bellarabi, Florian Wirtz, Sardar Azmoun ve Exequiel Palacios sakat. Jeremie Frimpong ise kart cezalısı.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Robert Andrich, Kerem Demirbay, Daley Sinkgraven, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Moussa Diaby, Patrik Schick

Porto'nun 11’i Belli mi?

Porto’nun muhtemel kadrosu: Diogo Costa, Pepe, David Carmo, Wendell, Mateus Uribe, Otavio, Stephen Eustaquio, Eduardo, Galeno, Toni Martinez, Gabriel Veron

İddaa Tahmini

Porto, geçtiğimiz hafta Dragao’da konuk ettiği rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Grupta ilk galibiyetini aldılar. Bayer Leverkusen’in grupta tek galibiyet alabildi. Tek galibiyetini Atletico Madrid’e karşı aldılar. Gollü bir maç beklentim var. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Porto, 3 puanı 3 golle aldı. Bay Arena’da Bayer Leverkusen’i 3-0 mağlup ettiler ve grupta 2. Kez galibiyet sevinci yaşadılar.