UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rangers Liverpool İddaa Tahmini 12.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. Maçında son sıradaki Rangers evinde, Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Rangers ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Rangers kazanır 8.00, beraberlik 5.45, Liverpool kazanır ise 1.38 olarak açıklanmış.

Rangers Son Sırada

Rangers, grubun en zayıf halkası diyebiliriz. Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları 3 karşılaşmada da puan almayı başaramadılar. Geçen hafta Anfield’da konuk oldukları Liverpool’a 2-0 kaybettiler. Grupta oynadığı 3 maçı da kaybeden İskoç ekibi, bu hafta Ibrox’da Liverpool’u konuk edecek. Geçen hafta İskoçya Premiership’de konuk ettikleri St. Mirren’i 4-0 mağlup etmeyi başardılar. Üst üste 3 maçtır kazanıyorlar ve lider Celtic’in 2 puan gerisindeler. Bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’u konuk edecek Rangers’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Liverpool’da Puan Kayıpları

Liverpool’un Premier Lig’de puan kayıpları sürüyor. Geçen hafta Emirates’de lider Arsenal’a konuk olan Liverpool, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçta da galibiyet almayı başaramadılar. Şampiyonlar Ligi’nde ise gruba mağlubiyet ile başlayan Jurgen Klopp’un öğrencileri, Ajax ve Rangers karşısında kazanarak 6 puan toplamıştı. Geçen hafta Anfield’da konuk ettikleri Rangers’ı 2-0 mağlup ettiler. Bu hafta konuk olacakları Rangers deplasmanında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Arthur ve Luis Diaz’in sakatlıkları devam ediyor.

Rangers – Liverpool Maç Bilgileri

Rangers – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ibrox Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Arthur ve Luis Diaz’in sakatlıkları devam ediyor.

Rangers'ın ilk 11’i Belli mi?

Rangers’ın muhtemel kadrosu:Jon McLaughlin, James Tavernier, Connor Goldson, John Lundstram, Borna Barisic, Ryan Kent, John Souttar, Glen Kamara, Tom Lawrence, Scott Wright, Antonio Colak

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Diogo Jota, Roberto Firmino, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Liverpool, grupta oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Geçen hafta Anfield’da konuk ettikleri Rangers’ı 2-0 ile geçtiler. Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşıyorlar ama Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma ihtimalleri yüksek. Ibrox’da Liverpool’dan galibiyet bekliyorum. Rangers’ı farklı geçerler.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.72

intobet Oranı: H2, Oran 2.01

Maç Sonucu: 1-7

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, farka gitti. Ibrox’da Rangers karşısında geriye düştükleri maçı 7-1 kazanarak dikkat çektiler.