UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Viktoria Plzen Bayern Münih Bahis Tahmini 12.10.2022

12 Ekim Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu‘nda, en altı sıradaki Viktoria Plzen ile lider Bayern Münih karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak maçın başlama saati 22:00.

intobet, Viktoria Plzen galibiyetine 17.11, beraberliğe 8.31, Bayern Münih galibiyetine ise 1.17 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.35, 2.5 Alt 3.34 oran kazandırıyor.

Viktoria Plzen Dibe Vurdu

Çekya şampiyonu Viktoria Plzen, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde zor günler geçiriyor. C Grubu’nda boy gösteren Michal Bilek ve öğrencileri, İnter, Barcelona ve Bayern Münih karşısında ilk maçları mağlubiyetlerle tamamladı. İlk 3 haftadan 3 mağlubiyet alan ev sahibi, gruptan çıkma şansını fazlasıyla zora sokarken, UEFA Avrupa Ligi içinde yeterli bir performans ortaya koyamadı. Çekya Ligi’nde ise namağlup performansını sürdüren Viktoria Plzen için lige odaklandıklarını söyleyebiliriz. Ev sahibi ligde 10 maçtan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan topladı. Deplasmanda 5-0 kaybettiği Bayern Münih’i sahasında konuk edecek olan Plzen, lider karşısında bir kez daha zorlu bir sınav verecek.

Bayern Münih 3’te 3 Yaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Bayern Münih liderlik ipini göğüsledi. Konuk ekip 3’te 3 yapmayı başarırken, attığı 9 gole karşılık, İnter, Barcelona ve Viktoria Plzen gibi güçlü rakiplerine gol şansı tanımadı. Grupların tamamında en iyi performanslarından birini sergileyen Nagelsmann’ın öğrencileri, ilk maçta 5-0 mağlup ettiği Viktoria Plzen ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kazanmaları halinde bitime 2 hafta kala liderliği garantileme şansına sahipler. Almanya Bundesliga’da zorlu bir haftayı geride bırakan konuk ekip, Dortmund derbisinden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Bayeren Münih için 10 kişiyle derbide kaybetmemek çok değerliydi. Bundesliga’da liderin 4 puan gerisinde yoluna devam eden Bavyera ekibi, Şampiyonlar Ligi’nde galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Viktoria Plzen – Bayern Münih Maç Bilgileri

Viktoria Plzen – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Bartosz Frankowski. Mücadele Doosan Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Viktoria Plzen’de önemli bir eksik bulunmuyor. Bayern Münih’te bu hafta Bouna Sarr, Lucas Hernandez ve Jamal Musiala’nın sakatlıkları devam ediyor.

Viktoria Plzen’in 11’i Belli mi?

Viktoria Plzen’in muhtemel kadrosu: Jindrich Stanek, Ludek Pernica, Radim Reznik, Milan Havel, Filip Cihak, Jan Sykora, Vaclav Pilar, Jhon Mosquera, Pavel Bucha, Lukas Kalvach, Tomas Chory.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Lucas Hernandez, Matthijs De Ligt, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Kingsley Coman, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Sadio Mane.

İddaa Tahmini

C Grubu’nda liderlik ipini 9 puanla göğüsleyen Bayern Münih, devler sahnesinde gol yemiyor. Bavyera ekibinin gol yemem süresini ilk maçta 5-0 mağlup ettiği Viktoria Plzen karşısında 4 maça çıkaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.58

intobet Oranı: KGYOK, Oran 1.80

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…