UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Ferencvaros Kızılyıldız Bahis Tahmini 13.10.2022

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. Maçında, Ferencvaros ile Kızılyıldız kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Ferencvaros ve Kızılyıldız arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Ferencvaros 2.48, beraberlik 3.50, Kızılyıldız kazanır ise 2.92 olarak açıklanmış.

Ferencvaros Deplasmanda Kaybetti

Ferencvaros, grupta ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta yaşadı. Konuk oldukları Kızılyıldız deplasmanında 4-1 kaybettiler. 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Stanislav Cherchesov’un ekibi, Kızılyıldız mağlubiyetine rağmen grupta liderliğini sürdürdü. Bu hafta ise Groupama Arena’da Kızılyıldız’ı konuk edecekler. Trabzonspor ve Monaco’nun birbiriyle karşılaşacağını düşünürsek, Ferencvaros’un kazanması gereken bir hafta diyebiliriz. İlk maçta etkili olamadılar ama bu kez taraftarı önünde reaksiyon göstermelerini bekliyorum.

Kızılyıldız Lideri Devirdi

Kızılyıdız, grupta ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Geçtiğimiz hafta Rajko Mitic’de konuk ettikleri Ferencvaros’u 4-1 mağlup ettiler. 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Milos Milojevic’in öğrencileri, gruptan çıkma umutlarını sürdürdü. İşleri pek kolay değil ama bugün Ferencvaros deplasmanında da kazanırlarsa, şansları daha da artabilir. Sırbistan Süper Ligi’nde de üst üste galibiyetler alan Kızılyıldız, geçtiğimiz hafta sonu Spartak Subo’yu 3 golle geçti ve liderliğini devam ettirdi. Bu hafta Ferencvaros’a konuk olacak Kızılyıldız’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ferencvaros – Kızılyıldız Maç Bilgileri

Ferencvaros – Kızılyıldız Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Groupama Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ferencvaros’un 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Eldar Civic, Samy Mmaee, Adnan Kovacevic, Henry Wingo, Balint Vecsei, Aissa Laidouni, Adama Malouda Traore, Xavier Mercier, Kristoffer Zachariassen, Franck Boli

Kızılyıldız'ın 11’i Belli mi?

Kızılyıldız’ın muhtemel kadrosu: Milan Borjan, Strahinja Erakovic, Nemanja Milunovic, Aleksandar Dragovic, Marko Gobeljic, Slavoljub Srnic, Mirko İvanic, Irakli Azarovi, Aleksandar Katai, Osman Bukari, Aleksandar Pesic

İddaa Tahmini

Kızılyıldız’ın grupta tek galibiyeti var. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Ferencvaros’u 4-1 mağlup etmeyi başarmışlardı. İlk 3 maçta tek yenilgisi bulunan Ferencvaros, bu hafta Kızılyıldız karşısında maçın favorisi. Ferencvaros’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.09

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.48

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ferencvaros, grupta 3. Galibiyetini aldı. Kızılyıldız’ı 2-1 mağlup ettiler ve liderliğini devam ettirdiler.