UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Feyenoord Midtjylland Bahis Tahmini 13.10.2022

Feyenoord ile Midtjylland, 13 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi F Grubu 4. hafta mücadelesini EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Feyenoord galibiyetine 1.65, beraberliğe 4.45, Midtjylland galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Feyenoord Galibiyeti Kaçırdı

UEFA Avrupa Ligi F Grubu’na 6-0’lık Sturm Graz galibiyetiyle damga vuran Feyenoord, 2-0 öne geçmeyi başardığı Midtjylland karşısında ise üstünlüğünü koruyamadı. İlk 45 dakikada rakip kaleye kurduğu baskıdan 2-0’lık üstünlükle çıkmayı başaran Arne Slot ve öğrencileri, ikinci yarıda ise kalesine gelen 2 isabetli şutta da gole engel olamadı. 2-2’lik beraberlikle puanını 4’e yükselten Feyenoord, aynı puana sahip 4 takım arasında averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturuyor. Son 3 maçının 2’sine iç sahada çıkacak olan Hollanda temsilcisi, bu avantajı iyi değerlendirmek istiyor. Bu hafta üstünlüğünü koruyamadığı Midtjylland’ı sahasında konuk edecek.

Midtjylland Kolay Maç Kaybetmiyor

Danimarka temsilcisi Midtjylland, UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda ilk 3 haftadan 4 puan toplamayı başaran bir diğer takım oldu. Açılışı Sturm Graz deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle yapan Albert Capellas’ın öğrencileri, 5-1’lik Lazio zaferiyle yükselişe geçerken, geçtiğimiz hafta iç sahada Feyenoord ile 2-2 berabere kaldı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan konuk ekip, ikinci yarıda Gustav Isaksen ve Juninho’nun golleriyle geri dönmeyi başardı. Danimarka Süper Ligi’nde 4 maçtır, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 2 haftadır kaybetmeyen Midtjylland, zirve iddiasını iki kulvarda birden korudu. Konuk ekip son 2 hafta performansıyla kolay maç kaybetmeyeceğini bizlere gösterdi.

Feyenoord – Midtjylland Maç Bilgileri

Feyenoord – Midtjylland Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Feijenoord Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Midtjylland cephesinde Junior Brumado’nun sakatlığı devam ediyor.

Feyenoord'un ilk 11’i Belli mi?

Feyenoord’un muhtemel kadrosu: Justin Bijlow, Fredrik Bjorkan, David Hancko, Marcus Pedersen, Maduro, Orkun Körkçü, Sebastian Szymanski, Gernot Trauner, Patrik Walemark, Danilo, Javairo Dilrosun.

Midtjylland’nın ilk 11’i Belli mi?

Midtjylland’nın muhtemel kadrosu: Jonas Lössl, Erik Sviatchenko, Juninho, Joel Andersson, Pione Sisto, Kristoffer Olsson, Evander, Paulo da Silva, Sory Kaba, Gustav Isaksen, Anders Dreyer.

İddaa Tahmini

Averaj farkıyla UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda liderlik koltuğuna oturan Feyenoord, iç sahada konuk edeceği Midtjylland karşısında bu kez üstünlüğünü korumayı başaracak ve haftayı galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gollük mücadelede puanlar bölüşüldü. İki takımda 2’şer gole imza attı ve UEFA Avrupa Ligi’nin 4. haftasında 1’er puana razı geldi.