UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

FK Partizan Köln Bahis Tahmini 13.10.2022

FK Partizan sahasında Köln‘ü konuk edecek. UEFA Konferans Ligi D Grubu 4. hafta mücadelesi, 13 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alırken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Hovarda, FK Partizan galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.60, Köln galibiyetine ise 2.05 olarak belirlenmiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.03, beraberliğe 3.14, konuk ekibe ise 1.84 oran veriyor.

FK Partizan Mağlubiyeti Unuttu

Sırbistan Süper Ligi’nde son 5 haftadan 5 galibiyet çıkarmayı başaran, son 8 haftada ise namağlup bir performans ortaya koyan FK Partizan, UEFA Konferans Ligi’nde ise ilk 3 haftada namağlup bir performans sergiledi. İlk 2 hafta Slovacko ve Nice karşısında 1’er puana razı gelen ev sahibi, ilk galibiyetini ise Köln karşısında aldı. Deplasmanda Svetozar Markovic’in tek golüyle kazanan FK Partizan, 9. dakikada üstünlüğü yakalarken, 81 dakika boyunca iyi savunma performansıyla galibiyet hedefine ulaştı. 5 puanla zirvenin ortağı olan ev sahibi, bu hafta 1-0 mağlup ettiği Köln ile sahasında karşı karşıya gelecek. İki kulvarda birden mağlubiyeti unutan Gordan Petric’in öğrencileri, Köln karşısında seriyi sürdürmek istiyor.

Köln Galibiyet Peşinde

Köln milli ara dönüşü üst üste mağlubiyetlere imza attı. Steffen Baumgart ve öğrencileri, UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda son hafta FK Partian’a iç sahada 1-0 kaybederken, Konferans Ligi dönüşü Almanya Bundesliga’da Mönchengladbach’a deplasmanda 10 kişiyle 5-2 kaybetti. Üst üste darbeler alan Köln,  D Grubu’nda 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Lider ile arasında sadece 1 puan fark bulunan Köln, bu hafta FK Partizan karşısında kazanarak, bitime 2 hafta kala avantajlı konuma geçmek istiyor. Almanya Bundesliga’da sezona harika bir başlangıç yapan ve ilk 5 haftada namağlup bir performans ortaya koyan Köln, eski günlerine geri dönmek istiyor.

FK Partizan – Köln Maç Bilgileri

FK Partizan – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele FK Partizan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln cephesinde Dejan Ljubicic, Tim Lemperle, Julian Chabot, Mathias Olesen ve Sebastian Andersson’un sakatlıkları devam edyor.

FK Partizan’nın ilk 11’i Belli mi?

FK Partizan’nın muhtemel kadrosu: Aleksandar Popovic, Igor Vujacic, Sinisa Sanicanin, Svetozar Markovic, Slobodan Urosevic, Marko Zivkovic, Bibras Natcho, Kristijan Belic, Fousseni Diabate, Hamidou Traore, Ricardo Gomes.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kristian Pedersen, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Ellyes Skhiri, Florian Kainz, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, liderlik şansı tam gaz devam eden FK Partizan ile Köln karşı karşıya gelecek. İlk maçta sadece FK Partizan skor üretmeyi başarırken, bu hafta iki takımda skor üretmeyi başaracak ve liderlik şansını kolay kolay rakibine kaptırmayacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: FK Partizan liderlik koltuğunu korudu. Ev sahibi 2 golle Köln karşısında galip gelmeyi başarırken, kalesinde ise gole geçit vermedi ve iyi savunma performansıyla bizleri yanılttı.