İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 13.10.2022

13 Ekim Perşembe akşamı için UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi mücadelelerini kupon haline getirdik. Kazanmanız dileğiyle.

Nice – Slovacko: MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.40 (intobet) ; UEFA Konferans Ligi D Grubu 4. hafta kapsamında, 13 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de, Nice ile Slovacko karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN. Karşılaşmaya eve sahipliği yapacak olan Nice, hem UEFA Konferans Ligi hem de Fransa Ligue 1’de son maçlarını kazandı. Fransa Ligue 1’de yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Nice, iç sahada 3-2’lik Troyes galibiyetiyle toparlanma sinyalleri verdi. Favre’nin öğrencileri 11 puanla 13. sırada yer alıyor. UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda ise ilk 2 hafta Köln ile iç sahada, FK Partizan ile deplasmanda berabere kalan Nice, ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Slovacko karşısında aldı. Ev sahibine 3 puanı getiren tek gol 54. dakikada Nicolas Pepe’den geldi. Liderlik koltuğun FK Partian ile birlikte paylaşan Nice, teselliyi Konferans Ligi sahnesinde bulurken, namağlup performansını iç saha galibiyetiyle sürdürmek istiyor. Slovacko cephesinde UEFA Konferans Ligi serüveni puan kayıplarıyla devam ediyor. Yoluna galibiyet hasretiyle devam eden konuk ekip, ilk 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi ve en alt sıraya demir attı. İlk hafta liderlik koltuğunun ortaklarından FK Partizan ile iç sahada 3-3 berabere kalmayı başaran Slovacko, son 2 haftada ise önce Köln ardından Nice’a kaybetti. 3 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise 8 gole engel olamadı. Çekya Ligi’dne 11. sıraya kadar gerileyen Martin Svedik’in öğrencileri, iki kulvarda birden bu sezon etkisiz kaldı. UEFA Konferans Ligi’nde ilk galibiyetini Slovacko deplasmanında alarak, liderlik koltuğunun ortağı haline gelen Nice, Slovacko karşısında galibiyetlerine devam edecek ve zirve mücadelesini sürdürecektir.

FK Partizan – Köln: KGVAR, 1.47 (iddaa) – 1.63 (intobet) ; FK Partizan sahasında Köln’ü konuk edecek. UEFA Konferans Ligi D Grubu 4. hafta mücadelesi, 13 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alırken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Sırbistan Süper Ligi’nde son 5 haftadan 5 galibiyet çıkarmayı başaran, son 8 haftada ise namağlup bir performans ortaya koyan FK Partizan, UEFA Konferans Ligi’nde ise ilk 3 haftada namağlup bir performans sergiledi. İlk 2 hafta Slovacko ve Nice karşısında 1’er puana razı gelen ev sahibi, ilk galibiyetini ise Köln karşısında aldı. Deplasmanda Svetozar Markovic’in tek golüyle kazanan FK Partizan, 9. dakikada üstünlüğü yakalarken, 81 dakika boyunca iyi savunma performansıyla galibiyet hedefine ulaştı. 5 puanla zirvenin ortağı olan ev sahibi, bu hafta 1-0 mağlup ettiği Köln ile sahasında karşı karşıya gelecek. İki kulvarda birden mağlubiyeti unutan Gordan Petric’in öğrencileri, Köln karşısında seriyi sürdürmek istiyor. Köln milli ara dönüşü üst üste mağlubiyetlere imza attı. Steffen Baumgart ve öğrencileri, UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda son hafta FK Partian’a iç sahada 1-0 kaybederken, Konferans Ligi dönüşü Almanya Bundesliga’da Mönchengladbach’a deplasmanda 10 kişiyle 5-2 kaybetti. Üst üste darbeler alan Köln,  D Grubu’nda 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Lider ile arasında sadece 1 puan fark bulunan Köln, bu hafta FK Partizan karşısında kazanarak, bitime 2 hafta kala avantajlı konuma geçmek istiyor. Almanya Bundesliga’da sezona harika bir başlangıç yapan ve ilk 5 haftada namağlup bir performans ortaya koyan Köln, eski günlerine geri dönmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, liderlik şansı tam gaz devam eden FK Partizan ile Köln karşı karşıya gelecek. İlk maçta sadece FK Partizan skor üretmeyi başarırken, bu hafta iki takımda skor üretmeyi başaracak ve liderlik şansını kolay kolay rakibine kaptırmayacaktır.

Qarabağ – Olympiakos: MS 1, 1.59 (iddaa) – 1.88 (intobet) ; 13 Ekim Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi G Grubu kapsamında, Qarabağ ile Olympiakos karşı karşıya gelecek. 4. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak. Azerbaycan Premier Ligi’nde 8’de 8 yapmayı başaran Qarabağ, kötü bir başlangıç yaptığı UEFA Avrupa Ligi’nde ise aradığı galibiyet serisini buldu. Premier Lig’de son hafta Qabala’yı deplasmanda 1-0 mağlup ederek, hatasız performansını ve liderliğini sürdüren ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise son 2 haftada Nantes ve Olympiakos’u mağlup etmeyi başardı. 180 dakika sonunda 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Qarabağ, kalesinde ise gole geçit vermedi. Lider Freiburg’un en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden ev sahibi, en alt sıradaki Olympiakos karşısında bir kez daha galip gelmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun en zayıf halkası Olympiakos, bu hafta Qarabağ deplasmanına konuk olacak. İlk maçta rakibine iç saha avantajına rağmen 3-0 kaybeden konuk ekip, 3 hafta sonunda 0 puanla dibe vurdu. Sezona kötü bir başlangıç yapan Olympiakos, teknik adam değişikliğiyle birlikte Yunanistan Süper Ligi’nde toparlanmayı başarırken, Avrupa’da kaybetmeye devam etti. Yunanistan Süper Ligi’nde 2 haftadır kazanan Olympiakos, Avrupa’da 3 maçtan puan çıkaramadı. Göreve Míchel’i getiren konuk ekip, artık Avrupa sahnesinde de kötü gidişata son vermek istiyor. Gruptan çıkma umutlarını korumak için konuk ekibin kazanmaktan başka şansı yok. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda üst üste 2 galibiyetle zirve takibini sürdüren Qarabağ, deplasmanda zorlanmadan mağlup etmeyi başardığı Olympiakos karşısında bir kez daha galip gelecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.92

intobet Bahis Oranı: 4.29