UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Sturm Graz İddaa Tahmini 13.10.2022

İddaa fikstüründe 13 Ekim Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi F Grubu 4. hafta mücadelesinde, Lazio ile Sturm Graz kozlarını paylaşacak. Olimpico Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

intobet, Lazio galibiyetine 1.50, beraberliğe 4.65, Sturm Graz galibiyetine ise 6.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.65, 2.5 Alt 2.30 oran kazandırıyor.

Lazio’da Hedef Galibiyet

İtalya Serie A Ligi’nde harika bir seri yakalayan Lazio, UEFA Avrupa Ligi’nde ise bitime 3 hafta kala 4 puana sahip. İlk maçlarda sadece Midtjylland’a kaybeden ev sahibi, Feyenoord karşısında kazanırken, Sturm Graz ile berabere kaldı. İlk maçlar sona erdiğinde 4 takımda aynı puana sahip. Son 3 maçının 2’sini iç sahada oynayacak olan Laizo için avantajlı takımlardan birisi olduğunu söyleyebiliriz. İtalya Serie A Ligi’dne tam 4 haftadır galip gelmeyi başaran Sarri’nin öğrencileri, 14 gole imzasını atarken, rakiplerine gol şansı vermedi. Son 3 haftanın tamamında 4-0’lık skorlarla kazanan ev sahibi, son olarak geride bıraktığımız hafta Fiorentina karşısında 4-0’lık galibiyete imza attı.

Sturm Graz Gol Yollarında Etkisiz

UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda 4 takımda ilk maçlardan 4’er puan topladı. İkinci maçlar başlarken, liderlik şansı devam eden bir diğer takım ise Sturm Graz oldu. Konuk ekip ilk hafta Midtjylland’ı iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başarırken, ardından Feyenoord deplasmanından 6-0’lık hezimetle döndü. Ağır mağlubiyetle sarsılan konuk ekip, son maçta ise iç sahada Lazio ile golsüz berabere kaldı. Chritstian Ilzer ve öğrencileri 180 dakikadır skor üretmeyi başaramıyor. Avusturya Bundesliga’da ise 4’te 4 yapmayı başaran Sturm Graz, iki kulvarda birden yarışın içerisinde kalmayı başardı. Zorlu Lazio deplasmanına çıkacak olan konuk ekip, kazanarak zirve yarışında rakibinin önüne geçmek istiyor.

Lazio – Sturm Graz Maç Bilgileri

Lazio – Sturm Graz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da Nicolo Casale’nin sakatlığı devam ediyor. Sturm Graz cephesinde Jusuf Gazibegovic kart cezalısı. Vesel Demaku’nun ise sakatlığı devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Danilo Cataldi, Ciro Immobile.

Sturm Graz’ın ilk 11’i Belli mi?

Sturm Graz’ın muhtemel kadrosu: Tobias Schützenauer, Jon Stankovic, Gregory Wüthrich, Alexandar Borkovic, David Affengruber, Amadou Dante, Alexander Prass, Tomi Horvat, Stefan Hierlander, William Boving Vick, Emanuel Emegha.

İddaa Tahmini

Deplasmanda rakibinden 1 puan almayı başaran Lazio, İtalya Serie A Ligi performansıyla güven vermeye başladı. Ev sahibi taraftarı önünde UEFA Avrupa Ligi sınavını kazanarak, liderlik koltuğu için önemli bir adım atacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İkinci yarının tamamında 10 kişi mücadele eden Lazio, skoru koruyamadı ve Sturm Graz karşısında 1 puana razı geldi. Ev sahibi 10 kişiyle iç saha avantajına ve 2 gole rağmen galibiyet hedefine ulaşamadı.