UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Qarabağ Olympiakos Bahis Tahmini 13.10.2022

13 Ekim Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi G Grubu kapsamında, Qarabağ ile Olympiakos karşı karşıya gelecek. 4. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak.

Betroad, Qarabağ galibiyetine 1.88, beraberliğe 3.70, Olympiakos galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Qarabağ Yükselişe Geçti

Azerbaycan Premier Ligi’nde 8’de 8 yapmayı başaran Qarabağ, kötü bir başlangıç yaptığı UEFA Avrupa Ligi’nde ise aradığı galibiyet serisini buldu. Premier Lig’de son hafta Qabala’yı deplasmanda 1-0 mağlup ederek, hatasız performansını ve liderliğini sürdüren ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise son 2 haftada Nantes ve Olympiakos’u mağlup etmeyi başardı. 180 dakika sonunda 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Qarabağ, kalesinde ise gole geçit vermedi. Lider Freiburg’un en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden ev sahibi, en alt sıradaki Olympiakos karşısında bir kez daha galip gelmek istiyor.

Zayıf Halka Olympiakos

UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun en zayıf halkası Olympiakos, bu hafta Qarabağ deplasmanına konuk olacak. İlk maçta rakibine iç saha avantajına rağmen 3-0 kaybeden konuk ekip, 3 hafta sonunda 0 puanla dibe vurdu. Sezona kötü bir başlangıç yapan Olympiakos, teknik adam değişikliğiyle birlikte Yunanistan Süper Ligi’nde toparlanmayı başarırken, Avrupa’da kaybetmeye devam etti. Yunanistan Süper Ligi’nde 2 haftadır kazanan Olympiakos, Avrupa’da 3 maçtan puan çıkaramadı. Göreve Míchel’i getiren konuk ekip, artık Avrupa sahnesinde de kötü gidişata son vermek istiyor. Gruptan çıkma umutlarını korumak için konuk ekibin kazanmaktan başka şansı yok.

Qarabağ – Olympiakos Maç Bilgileri

Qarabağ – Olympiakos Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tofiq Bahramov Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Olympiakos cephesinde Tomas Vaclik’in sakatlıkları devam ediyor.

Qarabağ’ın 11’i Belli mi?

Qarabağ’ın muhtemel kadrosu: Luka Gugeshashvili, Amin Ramazanov, Qara Qarayev, Rahil Mammadov, Maksim Medvedev, Abbas Hüseynov, Marko Jankovic, Leandro Livramento Andrade, İsmayıl İbrahimli, Elvin Caferquliyev, Musa Gurbanli, Ramil Sheydaev.

Olympiakos’un 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, Ousseynou Ba, In-Beom Hwang, Kostas Manolas, Oleg Reabcuik, Andreas Bouchalakis, Pep Biel, Pipa, Eui Jo Hwang, Georgios Masouras, Konrad de La Fuente.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda üst üste 2 galibiyetle zirve takibini sürdüren Qarabağ, deplasmanda zorlanmadan mağlup etmeyi başardığı Olympiakos karşısında bir kez daha galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Savunmada birbirlerine geçit vermeyen Qarabağ ile Olympiakos, 4. haftayı 1’er puanla tamamladı. Deplasmanda rakibin zorlanmadan mağlup eden Qarabağ, iç sahada ise galibiyet için yeterli olamadı.