UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Roma İddaa Tahmini 13.10.2022

Real Betis sahasında Roma‘yı konuk edecek. 13 Ekim Perşembe akşamı sahne alacak olan UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. hafta mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:45.

Bets10, Real Betis galibiyetine 2.58, beraberliğe 3.50, Roma galibiyetine ise 2.78 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.00, 2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

Real Betis 3’te 3 Yaptı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun 3. haftasında Roma deplasmanına konuk olan Real Betis, harika bir geri dönüşle puan farkını açtı. Ev sahibi Dybala’nın penaltı golüyle ilk yarıda 1-0 geriye düşerken, Guido Rodriguez ve Luiz Henrique’nin birbirinden güzel golleriyle 3 puanı getirdi. 3 maçta 9 puana ulaşan Manuel Pellegrini ve öğrencileri, en yakın rakibiyle puan farkını 5’e kadar çıkardı. Liderlik yolunda önemli bir avantaj elde eden bu hafta Roma engelini galibiyetle geçmesi halinde, diğer maçın sonucuyla birlikte liderliği garantileme şansına sahip. İspanya La Liga’da 2 haftadır kazanamayan ve 5 puan kaybeden Real Betis, UEFA Avrupa Ligi C Grubu liderliğine odaklandı.

Roma’da Tek Hedef Galibiyet

Roma’dan büyük hata. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun lideri Real Betis’i sahasında konuk eden Roma, Dybala’nın penaltı golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, skoru koruyamadı ve 2-1’lik mağlubiyetle birlikte, ilk maçlar sona erdiğinde 3 puanla 3. sırada yer aldı. Lider ile arasında 6 puan fark bulunan Roma, sadece HJK Helsinki karşısında galip gelmeyi başardı. İtalya Serie A Ligi’nde milli ara dönüşü İnter ve Lecce’yi mağlup etmeyi başaran Jose Mourinho’nun öğrencileri, Avrupa’da ise bir türlü istikrar sağlayamadı. Konuk ekibin zirve yarışının içerisinde kalmak için bu hafta Real Betis deplasmanında kazanmaktan başka şansı yok.

Real Betis – Roma Maç Bilgileri

Real Betis – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis cephesinde Nabil Fekir ve Juanmi’nin sakatlıkları devam ediyor. Roma’da ise Paulo Dybala, Zeki Çelik, Rick Karsdorp ve Georginio Wijnaldum’un sakatlıkları devam ediyor. Zaniolo ise kart cezalısı.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Hector Bellerin, Victor Ruiz, Marc Bartra, Alex Moreno, Guido Rodriguez, Andres Guardado, Antonio Sanabria, Ruibal Garcia, Sergio Canales, Borja Iglesias.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Matias Vina, Gianluca Mancini, Roger, Leonardo Spinazzola, Nemanja Matic, Nicolo Zaniolo, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Belotti.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda kazanmak istiyor. Lider Real Betis ve zirve yarışına yeniden dahil olmak isteyen Roma’nın, ilk maçtaki gibi karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sergio Canales Madrazo ve Andrea Belotti’nin karşılıklı gollerine sahne olan mücadeleden kazanan çıkmadı. Real Betis ve Roma haftayı 1’er puanla kapattı.