UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Monaco İddaa Tahmini 13.10.2022

UEFA Avrupa Ligi H Grubu heyecanı devam ediyor. Monaco deplasmanda, Trabzonspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 22.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Trabzonspor ve Monaco arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 3.60, beraberlik 3.60, Monaco kazanır ise 2.10 olarak açıklanmış.

Trabzonspor Galibiyet Peşinde

Trabzonspor, grupta oynadığı 3 karşılaşmada sadece Kızılyıldız karşısında kazanabildi. Geçtiğimiz hafta ise Monaco deplasmanına konuk olan Bordo Mavililer, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Maxi Gomez’in ilk dakikalarda kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldılar ve tüm planlar bozuldu. Süper Lig’de ise geçen hafta Kasımpaşa karşısında da puan kaybeden Abdullah Avcı’nın ekibi, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Avrupa Ligi’nde gruptan çıkma şansını devam ettirmek isteyen Trabzonspor’da hedef 3 puan. Maç öncesinde Trabzonspor’da Maxi Gomez kart cezalısı. Bruno Peres, Dorukhan Toköz ve Edin Visca ise sakat olan isimler.

Monaco’dan 3 Puan

Monaco’nun grupta 2 galibiyeti var. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Trabzonspor’u 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Puanını 6’ya yükselten Philippe Clement’in öğrencileri, Ferencvaros’un mağlup olduğu haftayı 3 puan ile kapattı ve gruptan çıkma adına önemli bir avantaj sağladı. Fransa Ligue 1’de ise geçtiğimiz hafta sonu Nantes karşısında da 3-0 kazanan Monaco’da moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Monaco’da Ruben Aguilar’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Trabzonspor – Monaco Maç Bilgileri

Trabzonspor – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rajko Mitic Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Maxi Gomez kart cezalısı. Bruno Peres, Dorukhan Toköz ve Edin Visca ise sakat olan isimler. Monaco’da Ruben Aguilar’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Jean Philippe Gbamin, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Yusuf Yazıcı, Umut Bozok

Monaco'nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Benoit Badiashile, Malang Sarr, Axel Disasi, Caio Henrique, Youssouf Fofana, Mohamed Camara, Ruben Aguilar, Aleksandr Golovin, Krepin Diatta, Breel Embolo

İddaa Tahmini

Taraf bahsine yönelmek açısından riskli bir maç. Monaco, geçen hafta 3-1 kazanmayı başardı ama Trabzonspor’da erken bir dakikada 10 kişi kaldı. Trabzonspor’un kolay koaly teslim olmayacağını düşünüyorum ama Monaco’nun hücum hattı çok güçlü. En az 3 gol izleyeceğimiz bir karşılaşma olur. 2.5 gol barajı aşılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.59

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, müthiş bir galibiyet aldı. Monaco’yu 4 golle geçtiler ve grupta 2. Galibiyetini aldılar.