UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Malmö Bahis Tahmini 13.10.2022

13 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. hafta mücadelesinde, Union Berlin ile Malmö karşı karşıya geliyor. Maçın yayın ekranı EXXEN.

Rexbet, Union Berlin galibiyetine 1.41, beraberliğe 4.90, Malmö galibiyetine ise 8.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

Union Berlin Yarışa Dahil Oldu

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nun 3. haftasında Sheraldo Becker’in tek golü, İsveç deplasmanında Union Berlin’i galibiyete taşıdı. Almanya Bundesliga’nın lideri olarak ilk 2 haftayı mağlubiyetlerle geçiren ev sahibi, gruptan çıkma umutlarını Malmö deplasmanında 1-0’lık galibiyetle korudu. Milli ara dönüşü hem Almanya Bundesliga hem de Avrupa’da kaybeden Union Berlin, önce Malmö ardından Stuttgart karşısında kazanarak eski günlerine geri döndü. Almanya Bundesliga’da liderliğini sürdüren Urs Fischer’in öğrencileri, Malmö karşısında bir kez daha kazanmak zorunda.

Malmö Güven Vermedi

Malmö cephesinde üst üste mağlubiyetler moraller bozdu. İsveç temsilcisi UEFA Avrupa Ligi D Grubu2nda, Braga, Union Berlin ve US Gilloise arasında boy gösterirken, 3 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. İlk maçlar sona erdiğinde en alt sıradan kurtulmayı başaramayan konuk ekip, kalesinde 6 gole engel olamazken, rakip filelere ise sadece 2 gol gönderebildi. 3 maçın 2’sinde skor dahi üretmeyi başaramayan Malmö, iç sahada 1-0 kaybettiği Union Berlin ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Grubun zayıf halkası Union Berlin karşısında güven vermeyi başaramadı.

Union Berlin – Malmö Maç Bilgileri

Union Berlin – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Andras Schafer kart cezalısı. Malmö’de Adi Nalic’in sakatlığı devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Julian Ryerson, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Andras Schafer, Janik Haberer, Rani Khedira, Jordan Siebatcheu, Sheraldo Becker.

Malmö’nün 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Johan Dahlin, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Joseph Ceesay, Oscar Lewicki, Erdal Rakip, Sergio Pena, Anders Christiansen, Felix Beijmo, Jo Inge Berget, Ola Toivonen.

İddaa Tahmini

Deplasmanda kazanarak, gruptan çıkma umutlarını koruyan Union Berlin, Almanya Bundesliga’da ise liderliğini sürdürüyor. Ev sahibi deplasmanda mağlup ettiği Malmö karşısında bir kez daha kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.41

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin iç sahada Robin Knoche’nin golüyle galibiyet hedefine ulaştı. Almanya Bundesliga’nın lideri UEFA Avrupa Ligi’nde bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.