Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Sassuolo İddaa Tahmini 15.10.2022

Atalanta sahasında Sassuolo‘yu konuk edecek. 15 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesi, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Atalanta galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.15, Sassuolo galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.65, 2.5 Alt 2.24 oran kazandırıyor.

Atalanta Evine Beraberlikle Dönüyor

İtalya Serie A Ligi’nde 9. haftaya liderlik koltuğunun ortağı olarak giren Atalanta, konuk olduğu Udinese deplasmanında Lookman ve Muriel’in golleriyle 2-0’lık üstünlüğü yakalarken, ligin en iyi savunma performansını sergileyen Atalanta, uzaktan şutlarla avlandı desek yeridir. Savunmada hata yapmayan ev sahibi, uzaktan gelen 2 şutta da kalesini gole kapatamadı ve öne geçtiği maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, namağlup performansını sürdürmeyi başarırken, geçtiğimiz hafta itibariyle bu sezon ilk kez kalesinde 2 gole birden izin verdi. Liderin 2 puan gerisine düşen Atalanta, 9 maç sonunda kalesinde sadece 5 gole izin verdi. Ev sahibi lider ile puan farkını azaltmak ve yeniden zirveye ortak olmak istiyor.

Sassuolo’nun İşi Zor

Sassuolo geride bıraktığımız hafta İnter engeline takıldı. Alessio Dionisi ve öğrencileri sezona iyi bir başlangıç yapamazken, Torino ve Salernitana galibiyetleriyle yükselişe geçerken, 2 hafta boyunca gol yemeden galip gelmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz hafta sahasında İnter’e 2-1’lik skorla kaybeden Sassuolo, 9 haftada 3. yenilgisini aldı. 4 deplasman maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen konuk ekip, deplasman karnesiyle Serie A Ligi’nin güven vermeyen takımları arasında yer alıyor. Bu hafta namağlup Atalanta karşısına çıkacak olan Sassuolo’nun işi oldukça zor.

Atalanta – Sassuolo Maç Bilgileri

Atalanta – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta cephesinde Berat Djimsiti ve Juan Musso’nun sakatlıkları devam ediyor. Sassuolo’da ise Hamed Traore, Gregoire Defrel ve Mert Müldür’ün sakatlıkları devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Gianmarco Ferrari, Rogerio, Martin Erlic, Giorgos Kiriakopoulos, Jeremy Toljan, Davide Frattesi, Matheus, Maxime Lopez, Armand Lauriente, Andrea Pinamonti.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımlarından Atalanta, namağlup performans grafiğini Sassuolo karşısında iç saha avantajıyla sürdürecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta iç sahada Sassuolo engelini kayıpsız geçti. Ev sahibi bu sezonki namağlup performansını 3 puanla sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.