Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Monza Bahis Tahmini 15.10.2022

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 10. hafta heyecanı 15 Ekim Cumartesi günü başlarken, günün ilk maçında Empoli ile Monza karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 16:00.

intobet, Empoli galibiyetine 2.52, beraberliğe 3.30, Monza galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Empoli Alt Sıralardan Kurtulamadı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçirmeye devam ediyor. Galibiyet adına fazlasıyla zorlanan Paolo Zanetti ve öğrencileri, 9 haftalık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Göreve sezon başında gelen Zanetti’nin üst üste puan kayıplarıyla tahtı sallanırken, ev sahibi son 2 haftada önce iç sahada Milan’a kaybetti, ardından Torino ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Torino karşısında galibiyete çok yakınlaşan Empoli, bitime saniyeler kala kalesinde beraberlik golünü gördü. 14. sıraya kadar gerileyen ve düşme tehlikesini yaşamaya başlayan ev sahibi, Monza karşısında galibiyet arayacak.

Monza 3’te 3 Yaptı

Tarihinde ilk kez İtalya Serie A Ligi’nde mücadele eden Monza, 3 maçlık galibiyet serisiyle kabusa son verdi. Transfer döneminde harika takviyelerle Serie A Ligi için güçlü bir kadro kuran konuk ekip, ilk 7 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Kötü gidişata çare olarak göreve gelen Raffaele Palladino, son 3 haftada takımını galibiyete taşıdı. Juventus, Sampdoria ve Spezia karşısında gol yemeden kazanan Monza, 9 puanı 6 golle topladı. 10 puanla 12. sıraya kadar yükselen konuk ekip, harika performansını Empoli karşısında sürdürmek istiyor. Konuk ekip 3 haftadır sergilediği savunma ve hücum performansıyla güven vermeyi başardı.

Empoli – Monza Maç Bilgileri

Empoli – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de Alberto Grassi, Ardian Ismajli ve Jean-Daniel Akpro’nun sakatlıkları devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Fabiano Parisi, Koni De Winter, Nedim Bajrami, Filippo Bandinelli, Liam Henderson, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Mattia Destro, Sam Lammers.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Stefano Sensi, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

3 haftadır İtalya Serie A Ligi’ne aldığı galibiyetlerle damga vuran Monza, Palladino önderliğinde galibiyetlerine hız kesmeden devam edecek ve alt sıralardaki Empoli karşısında galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.56

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.95

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Empoli iç sahada Nicolas Haas’ın golüyle kazandı. Ev sahibi 3 haftadır kazanan Monza karşısında iyi bir sınav verdi.