İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 14.10.2022

14 Ekim Cuma günü Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga’da sahne alacak mücadeleleri kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Strasbourg – Lille: MS 2, 2.14 (iddaa) – 2.45 (intobet) ; 14 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de, Strasbourg ile Lille karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’de 11. haftanın açılış mücadelesi, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Gol düellosunda 3 puan Strasbourg’un. Fransa Ligue 1’in 10. haftasında Angers deplasmanına konuk olan Strasbourg, 9 maçlık galibiyet hasretiye çıktığı mücadeleden 3 puan 3 golle aldı. Maça iyi başlayan ve etkisini 90 dakika boyunca en yakın rakiplerinden Angers karşısında sürdüren Julien Stephane’nin öğrencileri, yeni sezonun ilk galibiyetini alırken, hem düşme potasından kurtuldu hem de rakibini düşme potasına gönderdi. Tam 9 hafta sonra gelen galibiyet ev sahibinde moralleri yerine getirdi. Zayıf halka olmaktan kurtulan ev sahibi, 10 maçtan 1 galibiyet, 5 beraberlikle 8 puan topladı. Bu hafta sahasında Lille’i konuk edecek olan ekip, galibiyetlerine devam ederek, alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 10 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Lille, Fonseca yönetiminde bir türlü istikrar sağlayamadı. 8 haftadır kazandığı her maçın ardından mağlup olan konuk ekip, kısa sürede toparlanmayı başarsa da, bir türlü üst sıralara yetişemedi. Lorient deplasmanından 2-1’lik yenilgiyle dönen konuk ekip, geçtiğimiz hafta Lens derbisinden 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Son 2 deplasman maçını kaybeden Lille, iç sahada ise 2 haftadır kazanmayı başarıyor. Kötü seriye son vermek isteyen Fonseca’nın öğrencileri, Lens derbisinde aldığı 3 puanın ardından, Strasbourg karşısında da galip gelmek istiyor. Derbi galibiyetiyle moral bulan Lille, üst sıralar için yeniden umutlandı. Fonseca ve öğrencilerinin artık yeniden bir galibiyetin ardından hata yapacağını düşünmüyorum. Lille konuk olacağı Strasbourg deplasmanında kazanmayı başarır.

Schalke 04 – Hoffenheim: MS 2, 1.77 (iddaa) – 2.00 (intobet) ; tivibu SPOR 2 ekranlarından 14 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Schalke 04 ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da ilk 9 haftayı 1 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Schalke 04, 6 puanla düşme hattına kadar geriledi. İlk 5 haftadan galibiyet çıkaramayan Frank Kramer’in öğrencileri, Bochum’a karşı iç sahada aldığı 3-1’lik galibiyetle toparlanma sinyalleri verirken, son 3 haftada puan kayıplarına devam etti. Lige yeni yükselen ve adapte olmakta zorlanan ev sahibi, son 3 haftada Dortmund, Augsburg ve Bayer Leverk’sen’e kaybetti. Geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle dönen Schalke 04, 90 dakika sonunda rakip kaleye sadece 1 isabetli şut gönderebildi. Kramer’in öğrencileri hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten çok uzakta. Almanya Bundesliga’nın 9. haftası sahasında Werder Bremen’i konuk eden Hoffenheim, ilk 45 dakikayı 1-1’lik eşitlikle tamamlarken, ikinci yarıda oyun ve skor hakimiyetini rakibine kaptırdı. Karşılaşmandan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Andre Breitenreiter’in öğrencileri, bir kez daha Bundesliga sahnesinde 3 hafta sonra mağlup oldu. İlk 9 haftada 3 maçlık aralarla mağlup olan ve toplamda 3 mağlubiyet alan Hoffenheim, bir kez daha toparlanmak istiyor. 14 puanla 7. sırada yer alan ve üst sıraları bırakmayan konuk ekip, düşme hattındaki Schalke 04 karşısında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da üst sıra takibini sürdüren Hoffenheim, düşme hattında yer alan ve 9 haftadır iyi bir performans grafiği ortaya koymayı başaramayan Schalke 04 karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.78

intobet Bahis Oranı: 4.90