Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Montpellier Bahis Tahmini 15.10.2022

Fransa Ligue 1 sahnesinde 11. hafta heyecanı 15 Ekim Cumartesi akşamı devam ederken, günün son maçında Lens ile Montpellier karşı karşıya gelecek. BeIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak.

intobet, Lens galibiyetine 1.43, beraberliğe 4.90, Montpellier galibiyetine ise 7.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.56, 2.5 Alt 2.42 oran kazandırıyor.

Lens Nord Derbisini Kaybetti

Fransa Ligue 1 sahnesinde 9. hafta sona erdiğinde lider PSG ile yoluna namağlup devam eden tek takım Lens olmuştu. Franck Haise ve öğrencileri, bu harika seriyle Nord derbisine son derece moralli çıkarken, fırsatları daha iyi değerlendiren taraf Lille oldu ve Lens derbiden eli boş döndü. İlk yarıda ilk penaltı fırsatını yakalayan Lens, Sotocca ile fırsattan yararlanamazken, rakibi penaltıdan galibiyet golünü buldu. Tam 9 hafta sonra mağlup olan ev sahibi, Fransa Ligue 1’de 21 puanla 4. sırada yer alıyor. Lider ile arasında sadece 4 puan fark bulunan Haise’nin öğrencileri, kısa sürede toparlanarak yeniden zirve yarışında ben de varım demek istiyor. Lens ilk 9 haftalık performansıyla Ligue 1’de neler yapabileceğini bizlere gösterdi.

Montpellier Deplasmanda Etkisiz

Geçtiğimiz hafta iç sahada Monaco’yu konuk eden Montpellier, maça iyi bir başlangıç yapsa da bir türlü savunma kilidini açamadı ve karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, Fransa Ligue 1 sahnesinde üst üste 2. mağlubiyetini aldı. Milli ara dönüşü Toulouse karşısında 4-2’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekipte savunma zafiyetleri devam ediyor. Son 2 hafta kalesinde 6 gole engel olamayan Montpellier, rakip fileleri ise sadece 2 kez havalandırabildi. 10 maçtan 4 galibiyet, 6 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başarabilen Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, 10. sırada yer alıyor. 5 deplasman maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen Montpellier, Lens deplasmanı öncesinde güven vermekten uzak kaldı.

Lens – Montpellier Maç Bilgileri

Lens – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Jonathan Gradit’in sakatlığı devam ediyor. Montpellier cephesinde Dimitry Bertaud ve Theo Sainte-Luce’nin sakatlıkları devam ediyor. Ferri ise kart cezalısı.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Facundo Medina, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Jonas Omlin, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Nicolas Louis Cozza, Teji Savanier, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Beni Makouana, Joris Chotard, Joris Chotard, Sepe Elye Wahi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de tam 9 hafta sonra mağlup olan Lens, deplasman mağlubiyetinin etkilerini iç sahada üzerinden atmak istiyor. Zirve takibi devam eden ev sahibi, Montpellier karşısında haftayı 3 puanla kapatmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.26

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens iç sahada Montpellier engelini 3 puanla geçti. Ev sahibine galibiyeti getiren gol Wesley Said’den geldi. Kazananları tebrik ederiz.