Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Reims İddaa Tahmini 15.10.2022

15 Ekim Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde zirve takibini sürdüren Lorient ile 15. sıradaki Reims karşı karşıya gelecek. 11. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 18:00’de start alırken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Lorient galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.55, Reims galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.01, beraberliğe 3.02, konuk ekibe ise 2.76 oran veriyor.

Ligue 1’in En Formda Takımı Lorient

Fransa Ligue 1’de 11. haftaya girilirken, ev sahibi Lorient harika performans grafiğiyle ligin en formda takımı haline geldi. 6’da 6 yapmayı başaran Regis Le Bris ve öğrencileri, 10 hafta sonunda ise 8 galibiyet, 1 beraberlikle 25 puan topladı. Geçtiğimiz hafta Brest deplasmanında 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete uzanan ev sahibi, hem 2. sıraya kadar yükselmeyi başardı hem de lider ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan Lorient, attığı 21 gole karşılık, rakiplerine sadece 10 gol şansı verdi. Liderin en yakın takipçisi olarak sahasında Reims’i konuk edecek olan Lorient, harika performans grafiğiyle çıkacağı zorlu mücadelede galibiyet arayacak.

Reims Tehlike Hattında

Fransa Ligue 1’in 10. haftasında rakip lider PSG olunca, Reims cephesinde galibiyet hasreti 5 haftaya çıktı. Konuk ekipte puan kayıpları devam etse de, lider karşısında gol yemeden alınan 1 puan oldukça değerliydi. Toparlanma sinyalleri veren Reims, bu sezon ilk kez PSG karşısında kalesini gole kapatabildi. 10 maç sonunda sadece Angers deplasmanından 3 puan çıkarabilen Oscar Garcia’nın öğrencileri, 11. haftaya düşme hattının 1 puan üzerinde giriyor. Zor günler geçiren ve maç kazanmakta zorlanan Reims, kötü savunma performansına geçtiğimiz hafta son vermeyi başarırken, bu hafta galibiyet hasretine de son vermek istiyor.

Lorient – Reims Maç Bilgileri

Lorient – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında Laurent Abergel’in sakatlığı bulunuyor. Reims cephesinde Junya Ito’nun sakatlığı devam ediyor.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Montassar Talbi, Julien Laporte, Vincent Le Goff, Dango Ouattara, Enzo Le Fee, Julien Ponceau, Theo Le Bris, Gedeon Kalulu, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Wout Faes, Yunis Abdelhamid, Andrew Gravillon, Bradley Locko, Maxime Busi, Folarin Balogun, Arber Zeneli, Kamory Doumbia, Marshall Munetsi, Alexis Flips.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in en formda takımı Lorient, 1 puan geride zirve takibini sürdürüyor. 6 haftadır galibiyetlerine devam eden Bris ve öğrencileri, zor günler geçiren Reims karşısında kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.01

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.30

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 2 kırmızı karta sahne olan mücadelede, Reims maçın 9 kişi tamamladı. Lorient 6 maçlık galibiyet serisiyle çıktığı mücadelede 1 puana razı geldi.