LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Getafe Bahis Tahmini 14.10.2022

İspanya La Liga’da alt sıralarda yer alan Getafe deplasmanda, Rayo Vallecano’nun konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Rayo Vallecano ve Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Rayo Vallecano kazanır 2.02, beraberlik 3.30, Getafe kazanır ise 4.15 olarak açıklanmış.  

Rayo Vallecano Evinde Favori

Rayo Vallecano, geçtiğimiz hafta sonu şok bir mağlubiyet yaşadı. Ligin yeni takımlarından biri olan Almeria deplasmanına konuk oldular ve sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Özellikle ilk yarıda arka arkaya yedikleri gollerle dağıldılar diyebiliriz. Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi bu hafta Vallecas’da Getafe’yi konuk edecek. Rayo Vallecano, Vallecas’da oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrıldı. Valencia’yı ve Elche’yi 2-1’lik skorlar ile mağlup etmişlerdi. Bu hafta  iç sahada konuk edecekleri Getafe karşısında da maçın favorisiler.

Getafe Direnemedi

Getafe, La Liga’da son 2 haftada da iç sahada oynadı. Önce Valladolid’e 3-2 kaybeden Getafe, geçtiğimiz hafta sonu ise Real Madrid’e 1-0 mağlup oldu. Son 2 haftayı Alfonso Perez’de geçirdiler ama iç saha avantajını iyi kullanamadılar. La Liga’da bu sezon oynadıkları 8 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Quique Flores’in öğrencileri, düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları Rayo Vallecano karşısınd da puan almaları pek kolay değil. Maç öncesinde Getafe’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Rayo Vallecano – Getafe Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, iç sahada oynadığı son maçta Elche’yi 2-1 mağlup etmişti. La Liga’da oynadıkları son 2 iç saha maçında da fire vermediler. Getafe ise geçen hafta Real Madrid’e 1-0 mağlup oldu. Bu sezon tam 6 maçta puan kaybı yaşadılar. Rayo Vallecano’dan galibiyet bekliyorum. Getafe karşısında kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.79

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, 2 puan bıraktı. Vallecas’da konuk ettikleri Getafe ile golsüz berabere kaldılar.