Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Schalke 04 Hoffenheim İddaa Tahmini 14.10.2022

tivibu SPOR 2 ekranlarından 14 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Schalke 04 ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek.

intobet, Schalke 04 galibiyetine 3.46, beraberliğe 3.94, Hoffenheim galibiyetine ise 2.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.53, KGYOK 2.45 oran kazandırıyor.

Schalke 04 Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Almanya Bundesliga’da ilk 9 haftayı 1 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Schalke 04, 6 puanla düşme hattına kadar geriledi. İlk 5 haftadan galibiyet çıkaramayan Frank Kramer’in öğrencileri, Bochum’a karşı iç sahada aldığı 3-1’lik galibiyetle toparlanma sinyalleri verirken, son 3 haftada puan kayıplarına devam etti. Lige yeni yükselen ve adapte olmakta zorlanan ev sahibi, son 3 haftada Dortmund, Augsburg ve Bayer Leverk’sen’e kaybetti. Geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle dönen Schalke 04, 90 dakika sonunda rakip kaleye sadece 1 isabetli şut gönderebildi. Kramer’in öğrencileri hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten çok uzakta.

Hoffenheim Üst Sıraları Bırakmıyor

Almanya Bundesliga’nın 9. haftası sahasında Werder Bremen’i konuk eden Hoffenheim, ilk 45 dakikayı 1-1’lik eşitlikle tamamlarken, ikinci yarıda oyun ve skor hakimiyetini rakibine kaptırdı. Karşılaşmandan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Andre Breitenreiter’in öğrencileri, bir kez daha Bundesliga sahnesinde 3 hafta sonra mağlup oldu. İlk 9 haftada 3 maçlık aralarla mağlup olan ve toplamda 3 mağlubiyet alan Hoffenheim, bir kez daha toparlanmak istiyor. 14 puanla 7. sırada yer alan ve üst sıraları bırakmayan konuk ekip, düşme hattındaki Schalke 04 karşısında galibiyet arayacak.

Schalke 04 – Hoffenheim Maç Bilgileri

Schalke 04 – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veltins-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Schalke’de bu hafta Rodrigo Zalazar, Sepp Van den Berg ve Marcin Kaminski’nin sakatlıkları devam ediyor.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Thomas Ouwejan, Alex Kral, Dominick Drexler, Tom Krauss, Danny Latza, Simon Terodde, Marius Bülter.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Ozan Kabak, Kevin Akpoguma, Grischa Prömel, Dennis Geiger, Christoph Baumgartner, Kevin Vogt, Angelo Stiller, Georginio Rutter, Andrej Kramaric.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst sıra takibini sürdüren Hoffenheim, düşme hattında yer alan ve 9 haftadır iyi bir performans grafiği ortaya koymayı başaramayan Schalke 04 karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.77

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim, Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren Schalke 04 karşısında rahat bir galibiyet aldı. Konuk ekip gol yemediği mücadeleden 3 puanı 3 golle aldı.