LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Elche Bahis Tahmini 15.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Elche deplasmanda, Valencia’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Valencia ve Elche arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Valencia kazanır 1.44, beraberlik 4.65, Elche kazanır ise 7.60 olarak açıklanmış. 

Valencia Deplasmanda Kazandı

Valencia, son haftalardaki çıkışını Osasuna deplasmanında da devam ettirdi. Geçen hafta El Sadar’da konuk oldukları Osasuna’yı Kluivert ve Diakhaby’nin golleriyle 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Sürpriz ve zor bir galibiyet alan Valencia’da moraller yerinde. La Liga’da son 3 maçından 7 puan çıkartan Valencia, 8. sıraya kadar yükselmeyi başardı. Bu hafta ise Mestalla’da Elche’yi konuk edecekler. Ligin son sırasında yer alan Elche’ye karşı favori olan Valencia’da Mouctar Diakbahy ve Marcos Andre kart cezalısı. Kaleci Jaume Domenech’in ise sakatlığı devam ediyor.

Elche Son Sırada

Elche’nin bu sezon La Liga’da galibiyeti bulunmuyor. Üst üste 8 maçtır galibiyet hasreti çeken Elche, La Liga’nın son sırasında. Geride kalan 8 haftada sadece 2 beraberlik alabildiler ve La Liga’nın dibine demir atmış durumdalar. Geçtiğimiz hafta Manuel Martinez Valero’da Mallorca’yı konuk eden Elche, 1-0 öne geçtiği maçtan 1 puan ile ayrıldı. Bu hafta ise Mestalla’da Valencia’nın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Elche’de Fidel, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Valencia – Elche Maç Bilgileri

Valencia – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Mouctar Diakbahy ve Marcos Andre kart cezalısı. Kaleci Jaume Domenech’in ise sakatlığı devam ediyor. Elche’de Fidel, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Edinson Cavani

Elche'nin ilk Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Guido Carrillo, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Elche’nin bu sezon La Liga’da galibiyeti bulunmuyor. 8 hafta sonunda sadece 2 puan toplayabildiler ve son sıradalar. La Liga’da galibiyeti bulunmayan tek takım olduklarını da belirtelim. Valencia, ise son 3 maçtır çıkışta. Celta Vigo, Espanyol ve Osasuna maçlarından 7 puan çıkartmayı başardılar. Geçen hafta Osasuna’yı El Sadar’da 2-1 mağlup ettiler. Ligin en zayıf halkası olan Elche karşısında da kazanan taraf olurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.26

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, favori olduğu maçta kazanamadı. Mestalla’da konuk ettikleri Elche ile 2-2 berabere kaldılar.