Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Mainz 05 Bahis Tahmini 15.10.2022

beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından 15 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 10. hafta mücadelesinde, Werder Bremen ile Mainz 05 karşı karşıya gelecek.

Weser Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Werder Bremen galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.57, Mainz 05 galibiyetine ise 2.89 oran belirlemiş durumda.

Werder Bremen Golcüleriyle Formda

Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında Hoffenheim deplasmanına konuk olan Werder Bremen, Marvin Ducksch ve Niclas Füllkrug’un golleriyle 2-1’lik galibiyete uzanırken, milli ara dönüşünde üst üste 2. galibiyetini aldı. Aradan 5-1’lik Mönchengladbach galibiyetiyle dönen Werder Bremen, yeni yükseldiği Bundesliga’da 5. sırada yer aldı. 9 haftadan 4 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 15 puan toplamayı başaran Ole Werner’in öğrencileri, iyi hücum performansıyla üst sıraları bırakmıyor. İlk 9 haftada 20 gole imza atan Werder Bremen, son şampiyon Bayern Münih’in ardından ligin en fazla gol atan takımı oldu. 2 haftalık galibiyet serisiyle Mainz 05 karşısına çıkacak olan ev sahibi, iyi hücum performansıyla güven vermeye devam ediyor.

Mainz 05 Düşüşünü Sürdürdü

Almanya Bundesliga’nın 10. haftasında Werder Bremen deplasmanına konuk olacak olan Mainz 05, deplasmanda 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramazken, son 4 haftadan ise sadece 2 puan topladı. İlk 5 haftadan 10 puan toplayan ve sadece Bayer Leverkusen’e iç sahada kaybeden konuk ekip, son 4 haftada ise Hertha Berlin ve Leipzig ile berabere kalırken, Hoffenheim ve Freiburg karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. 12. sıraya kadar gerileyen Mainz 05, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Leipzig karşısında skoru korumayı başaramadı ve 35 dakikalık 1-0’lık üstünlüğün ardından, bitime 5 dakika kala kalesinde beraberlik golünü gördü. Konuk ekip maç kazanmakta fazlasıyla zorlanıyor.

Werder Bremen – Mainz 05 Maç Bilgileri

Werder Bremen – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de Dikeni Salifou, Nicolai Rapp ve Leonardo Bittencourt’ın sakatlıkları devam ediyor. Mainz 05 cephesinde ise Suliman Mustapha ve Silvan Widmer’in sakatlıkları bulunuyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Marco Friedl, Milos Veljkovic, Jens Stage, Christian Gross, Oliver Burke, Mitchell Weiser, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Niclas Füllkrug.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Anthony Caci, Alexander Hack, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Karim Onisiwo, Jonathan Burkardt.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 2 haftadır kazanmayı başaran ve milli ara dönüşü çok formda olan Werder Bremen, galibiyetlerine Mainz 05 karşısında devam edecek ve üst sıraları bırakmayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.09

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.40

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mainz 05 deplasmanda iyi bir sınav verdi. Konuk ekip 2 golle kazanırken, ligin golcü takımlarından Werder Bremen’e savunmada geçit vermedi.