Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Mönchengladbach İddaa Tahmini 15.10.2022

Wolfsburg sahasında Mönchengladbach‘ı konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 10. hafta mücadelesi, 15 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 4.

Hovarda, Wolfsburg galibiyetine 2.64, beraberliğe 3.71, Mönchengladbach galibiyetine ise 2.54 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.66, 2.5 Alt 2.27 oran kazandırıyor.

Wolfsburg Evine Beraberlikle Döndü

Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında Augsburg deplasmanına konuk olan Wolfsburg, ilk 45 dakikayı Yannick Gerhardt’ın şık golüyle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda ise daha etkili oynayan taraf Augsburg olurken, mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Oyundaki etkisini 90 dakikaya yaymayı başaramayan Niko Kovac’ın öğrencileri, ilk 9 haftadan sadece 9 puan çıkarabildi. Kabus gibi bir sezon başlangıcı yapan ve ilk 5 haftadan 2 puan çıkarabilen ev sahibi, son 4 haftadan ise 7 puan topladı. Son haftalarda adım adım yükselişe geçen Kovac’ın öğrencileri, Stuttgart galibiyetinin ardından Augsburg ile berabere kaldı ve son 2 haftada maç kaybetmedi.

Mönchengladbach Üst Sıraları Bırakmadı

Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 9 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Mönchengladbach, 15 puanla 6. sırada yer aldı. Son 3 haftadan 2 galibiyet çıkarmayı başaran konuk ekip, milli ara dönüşü Leipzig karşısında 3-0’lık net bir galibiyete imza atarken, Werder Bremen deplasmanında büyük bir kabus yaşadı. Maç savunma hataları damga vururken, konuk ekip sahadan 5-1’lik hezimetle ayrıldı. Farklı mağlubiyetin etkilerini üzerinden kısa sürede atmayı başaran Daniel Farke’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada Köln’ü 5-2’lik skorla mağlup etmeyi başarırken, üst sıraları bırakmadı. 3 maçta 9 gol bulan Gladbach, son haftalarda iyi hücum performansları sergilerken, savunmada ise istikrardan uzak.

Wolfsburg – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Wolfsburg – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg cephesinde Max Kruse’nin sakatlığı devam ediyor. Mönchengladbach takımında ise Florian Neuhaus, Ko Itakura ve Hannes Wolf’un sakatlıkları devam ediyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Lukas Nmecha.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Lars Stindl, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Julian Weigl, Jonas Hofmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Alassane Plea.

İddaa Tahmini

Hücum hattında rüştünü ispatlayan iki takımda, savunmada bir türlü aradığı başarıyı bulamadı. Kalesini gole kapatmakta zorlanan Wolfsburg ve Mönchengladbach, bu hafta karşılıklı gollere imza atmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleye iki takımda hücum performanslarıyla damga vurdu. İki takımda 2’şer golle imza attı ve haftayı beraberlikle noktaladı. Kazananları tebrik ederiz.