İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 15.10.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 15 Ekim Cumartesin günü oynanacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Frankfurt – Bayer Leverkusen: MS 2, 2.17 (iddaa) – 2.45 (intobet) ; Almanya Bundesliga’nın 10. hafta mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, 15 Ekim Cumartesi günü 16:30’da start alacak. Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında Bochum deplasmanına konuk olan Frankfurt, savunmada 90 dakika boyunca zor anlar yaşarken, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Stuttgart ve Union Berlin karşısında kazanarak yükselişe geçen ev sahibi, seriyi sürdüremedi. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda zorlu bir fikstürle karşı karşıya olan Oliver Glasner’in öğrencileri, Bundesliga mağlubiyetinin ardından devler sahnesinde konuk olduğu Tottenham deplasmanından eli boş döndü. 10 kişi kaldığı maçı 3-2’lik skorla kaybeden Frankfurt, 4 puanla son sıraya kadar geriledi. Almanya Bundesliga’da ilk 8 haftadan 1 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle 8 puan toplamayı başaran ve küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan Bayer Leverkusen, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’na ise 3 maçtan 3 puan toplayabildi. İki kulvarda birden etkisiz kalan konuk ekip, Seoane ile yollarını ayırırken, geçtiğimiz hafta göreve Xabi Alonso’yu getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Schalke 04 karşısında veren Leverkusen, 4-0’lık galibiyetle birlikte kötü günleri gerisinde bıraktı. Konuk ekip Şampiyonlar Ligi’nde mağlubiyetlerine Porto karşısında devam ederken, rotasını Almanya Bundesliga’ya çevirdi. Teknik adam değişikliğinin ardından Almanya Bundesliga’da rahat bir galibiyete imza atan ve toparlanma sinyalleri veren Bayer Leverkusen, Xabi Alonso yönetiminde kazanmaya devam edecektir. Konuk ekip Alonso önderliğinde ilk maçta iyi bir futbol ortaya koydu.

Stuttgart – Bochum: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da 9 hafta sonunda son sırayı paylaşan Stuttgart ile Bochum, 15 Ekim Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Stuttgart cephesinde göreve Michael Wimmer geldi. Almanya Bundesliga’da ilk 9 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan ev sahibi, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle düşme hattına kadar gerilerken, iç sahada alınan 1-0’lık Union Berlin mağlubiyetinin ardından Pellegrino Matarazzo ile yollarını ayırdı. Wimmer yönetiminde ilk maçına Bochum karşısında çıkacak olan Stuttgart, ligin en alt sırasındaki Bochum karşısında yeni sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. Kalesinde gördüğü 14 gole karşılık, rakip filelere 9 gol göndermeyi başaran Stuttgart, hücum hattında oldukça etkisiz kaldı. Ev sahibinde bu hafta hedef 3 puan. Bochum yeni hocası Thomas Letsch ile ilk maçında sezonun ilk galibiyetini aldı. Frankfurt karşısında 3 golle 3 puana uzanan Bochum, ilk kez bir maçta hem kalesini gole kapattı hem de 3 golle rakip fileleri sarstı. İlk 8 haftadan 1 puan çıkarabilen konuk ekip,  geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatmasına rağmen, en alt sıradan henüz kurtulamadı. Bu hafta en yakın rakibi Stuttgart’a deplasmanda konuk olacak olan Bochum, henüz galibiyetle tanışmayan Stuttgart karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor. Bochum’un en alt sıradan kurtulmak için galibiyetlerine devam etmesi gerekli. Almanya Bundesliga’da dibe vuran Stuttgart ve Bochum, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Yeni hocasıyla galibiyet peşinde olacak olan iki takımında, bu zorlu mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Leipzig – Hertha Berlin: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; İddaa fikstüründe 15 Ekim Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Leipzig ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:30. Leipzig cephesinde Marco Rose etkisi devam ediyor. Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçti. Almanya Bundesliga’da son 4 haftadan 7 puan toplamayı başaran Leipzig, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 2’de 2 yaparak Son 16 umutlarını korudu. 4-0’ık Bochum galibiyetinin ardından, deplasmanda Mainz 05 ile 1-1 berabere kalan Leipzig, devler arenasında ise Celtic’i iç saha ve deplasmanda mağlup etti. Şampiyonlar Ligi’nden moralli dönen Marco Rose ve öğrencileri, bu hafta Hertha Berlin karşısında galibiyet peşinde olacak. Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında sahasında Freiburg’u konuk eden Hertha Berlin, 1-0 geriden gelerek skoru 2-1’e getirmeyi başarırken, formda rakibi karşısında skoru koruyamadı ve 2-2’lik beraberliğe razı geldi. Üst üste 4. kez Bundesliga sahnesinde haftayı 1 puanla kapatan konuk ekip, beraberliklerden kurtulamadı. İlk 9 haftadan 1 galibiyet çıkarabilen Hertha Berlin, Almanya Bundesliga’da zor günler geçiriyor. Düşme hattına fazlasıyla yakınlaşan konuk ekip, son haftalarda rakiplerine kolay kolay geçit vermemeyi başarırken, maç kazanmakta ise zorlanıyor. Sandro Schwarz ve öğrencilerinin son 4 maçın karşılıklı goller atıldı. Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönen Leipzig, seriyi 4 haftadır beraberliklerle yetinen Hertha Berlin karşısında sürdürmek istiyor. İki takımında bu zorlu 90 dakikada karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.45

intobet Bahis Oranı: 7.50