İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 15.10.2022

15 Ekim Cumartesi günü için Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Lens – Montpellier: MS 1, 1.26 (iddaa) – 1.43 (intobet) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 11. hafta heyecanı 15 Ekim Cumartesi akşamı devam ederken, günün son maçında Lens ile Montpellier karşı karşıya gelecek. BeIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde 9. hafta sona erdiğinde lider PSG ile yoluna namağlup devam eden tek takım Lens olmuştu. Franck Haise ve öğrencileri, bu harika seriyle Nord derbisine son derece moralli çıkarken, fırsatları daha iyi değerlendiren taraf Lille oldu ve Lens derbiden eli boş döndü. İlk yarıda ilk penaltı fırsatını yakalayan Lens, Sotocca ile fırsattan yararlanamazken, rakibi penaltıdan galibiyet golünü buldu. Tam 9 hafta sonra mağlup olan ev sahibi, Fransa Ligue 1’de 21 puanla 4. sırada yer alıyor. Lider ile arasında sadece 4 puan fark bulunan Haise’nin öğrencileri, kısa sürede toparlanarak yeniden zirve yarışında ben de varım demek istiyor. Lens ilk 9 haftalık performansıyla Ligue 1’de neler yapabileceğini bizlere gösterdi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Monaco’yu konuk eden Montpellier, maça iyi bir başlangıç yapsa da bir türlü savunma kilidini açamadı ve karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, Fransa Ligue 1 sahnesinde üst üste 2. mağlubiyetini aldı. Milli ara dönüşü Toulouse karşısında 4-2’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekipte savunma zafiyetleri devam ediyor. Son 2 hafta kalesinde 6 gole engel olamayan Montpellier, rakip fileleri ise sadece 2 kez havalandırabildi. 10 maçtan 4 galibiyet, 6 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başarabilen Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, 10. sırada yer alıyor. 5 deplasman maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen Montpellier, Lens deplasmanı öncesinde güven vermekten uzak kaldı. Fransa Ligue 1’de tam 9 hafta sonra mağlup olan Lens, deplasman mağlubiyetinin etkilerini iç sahada üzerinden atmak istiyor. Zirve takibi devam eden ev sahibi, Montpellier karşısında haftayı 3 puanla kapatmayı başaracaktır.

Lorient – Reims: MS 1, 2.01 (iddaa) – 2.30 (intobet) ; 15 Ekim Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde zirve takibini sürdüren Lorient ile 15. sıradaki Reims karşı karşıya gelecek. 11. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 18:00’de start alırken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de 11. haftaya girilirken, ev sahibi Lorient harika performans grafiğiyle ligin en formda takımı haline geldi. 6’da 6 yapmayı başaran Regis Le Bris ve öğrencileri, 10 hafta sonunda ise 8 galibiyet, 1 beraberlikle 25 puan topladı. Geçtiğimiz hafta Brest deplasmanında 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete uzanan ev sahibi, hem 2. sıraya kadar yükselmeyi başardı hem de lider ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi. Tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan Lorient, attığı 21 gole karşılık, rakiplerine sadece 10 gol şansı verdi. Liderin en yakın takipçisi olarak sahasında Reims’i konuk edecek olan Lorient, harika performans grafiğiyle çıkacağı zorlu mücadelede galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’in 10. haftasında rakip lider PSG olunca, Reims cephesinde galibiyet hasreti 5 haftaya çıktı. Konuk ekipte puan kayıpları devam etse de, lider karşısında gol yemeden alınan 1 puan oldukça değerliydi. Toparlanma sinyalleri veren Reims, bu sezon ilk kez PSG karşısında kalesini gole kapatabildi. 10 maç sonunda sadece Angers deplasmanından 3 puan çıkarabilen Oscar Garcia’nın öğrencileri, 11. haftaya düşme hattının 1 puan üzerinde giriyor. Zor günler geçiren ve maç kazanmakta zorlanan Reims, kötü savunma performansına geçtiğimiz hafta son vermeyi başarırken, bu hafta galibiyet hasretine de son vermek istiyor. Fransa Ligue 1’in en formda takımı Lorient, 1 puan geride zirve takibini sürdürüyor. 6 haftadır galibiyetlerine devam eden Bris ve öğrencileri, zor günler geçiren Reims karşısında kazanmaya devam edecektir.

Wolfsburg – Mönchengladbach: KGVAR, 1.37 (iddaa) – 1.53 (intobet) ; Wolfsburg sahasında Mönchengladbach’ı konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 10. hafta mücadelesi, 15 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 4. Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında Augsburg deplasmanına konuk olan Wolfsburg, ilk 45 dakikayı Yannick Gerhardt’ın şık golüyle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda ise daha etkili oynayan taraf Augsburg olurken, mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Oyundaki etkisini 90 dakikaya yaymayı başaramayan Niko Kovac’ın öğrencileri, ilk 9 haftadan sadece 9 puan çıkarabildi. Kabus gibi bir sezon başlangıcı yapan ve ilk 5 haftadan 2 puan çıkarabilen ev sahibi, son 4 haftadan ise 7 puan topladı. Son haftalarda adım adım yükselişe geçen Kovac’ın öğrencileri, Stuttgart galibiyetinin ardından Augsburg ile berabere kaldı ve son 2 haftada maç kaybetmedi. Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 9 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Mönchengladbach, 15 puanla 6. sırada yer aldı. Son 3 haftadan 2 galibiyet çıkarmayı başaran konuk ekip, milli ara dönüşü Leipzig karşısında 3-0’lık net bir galibiyete imza atarken, Werder Bremen deplasmanında büyük bir kabus yaşadı. Maç savunma hataları damga vururken, konuk ekip sahadan 5-1’lik hezimetle ayrıldı. Farklı mağlubiyetin etkilerini üzerinden kısa sürede atmayı başaran Daniel Farke’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada Köln’ü 5-2’lik skorla mağlup etmeyi başarırken, üst sıraları bırakmadı. 3 maçta 9 gol bulan Gladbach, son haftalarda iyi hücum performansları sergilerken, savunmada ise istikrardan uzak. Hücum hattında rüştünü ispatlayan iki takımda, savunmada bir türlü aradığı başarıyı bulamadı. Kalesini gole kapatmakta zorlanan Wolfsburg ve Mönchengladbach, bu hafta karşılıklı gollere imza atmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.46

intobet Bahis Oranı: 5.03