Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Milan İddaa Tahmini 16.10.2022

İtalya Serie A Ligi kapsamında 16 Ekim Pazara akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadelede, Hellas Verona ile Milan karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

Rexbet, Hellas Verona galibiyetine 5.35, beraberliğe 4.30, Milan galibiyetine ise 1.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.76, 2.5 Alt 2.07 olarak verilmiş.

Hellas Verona Düşme Hattında

Hellas Verona’da bu hafta itibariyle Salvatore Bocchetti dönemi başlıyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 9 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen ve 5 puanla düşme hattının içerisine giren ev sahibi, geçtiğimiz hafta Salernitana deplasmanında aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Üst üste 4 haftadan mağlup ayrılan ev sahibi, Serie A Ligi’nde zor günler geçiriyor. Genç teknik adam Salvatore Bocchetti yönetiminde ilk maçına Milan karşısında çıkacak olan Hellas Verona, sürpriz bir galibiyetle kötü gidişata dur demek istiyor.

Milan Derbide Gülen Taraf

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, 9 haftalık fikstürde sadece lider Napoli’ye iç sahada kaybederken, geri kalan 8 haftadan 20 puan topladı. Son olarak Juventus derbisinden 2-0’lık zaferle ayrılan konuk ekip, üst üste 2. galibiyetini aldı. Lider ile arasında 3 puan fark bulunan Stefano Pioli’nin öğrencileri, yeniden şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyor. Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ilk 2 haftadan 4 puan çıkaran Milan, son 2 maçta Chelsea engeline takıldı ve son 2 haftayı puansız kapattı. Son 16 şansını zora sokan konuk ekip, rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi diyebiliriz. Milan zirve ile puan farkının açılmasını istemiyor.

Hellas Verona -Milan Maç Bilgileri

Hellas Verona – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da bu hafta Federico Ceccherini kart cezalısı. Ivan Ilıc’in ise sakatlığı devam ediyor. Milan’da karşılaşma öncesi Alessandro Florenzi, Mike Maignan, Zlatan Ibrahimovic, Theo Hernandez, Alexis Saelemaekers ve Davide Calabria’nın sakatlıkları devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, DJosh Doig, Panagiotis Retsos, Darko Lazovic, Adrien Tameze, Josh Doig, Thomas Henry, Kevin Lasagna, Diego Coppola.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Fode Ballo-Toure, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 9 haftanın en iyi performanslarından birini ortaya koyan Milan, liderlik koltuğundan sadece 3 puan uzaklıkta. Son şampiyon devler liginde aldığı Chelsea mağlubiyetlerini, İtalya Serie A Ligi’nde 3 puanla unutturacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.39

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan haftayı 3 puanla kapatıyor. Ev sahibi Hellas Verona engelini kayıpsız geçerken, Serie A Ligi sahnesinde bizleri yanıltmadı.