Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Salernitana İddaa Tahmini 16.10.2022

16 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde 10. hafta heyecanı İnter ile Salernitana arasında sahne alacak 3 puan mücadelesiyle başlıyor. Günün ilk maçı Türkiye saati ile 13:30’da start alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak.

Bets10, İnter galibiyetine 1.30, beraberliğe 5.80, Salernitana galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.46, 2.5 Alt 2.72 oran kazandırıyor.

İnter Galibiyet Peşinde

Gol düellosu İnter cephesinde 1 puanla sona erdi. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Barcelona deplasmanına konuk olan İnter, 1-0 geriden gelerek 3-2’lik üstünlüğü yakalarken, mücadele 3-3’lük beraberlikle sonuçlandı. Deplasmandan istediğini alan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, grupta puanını 7’ye yükseltti ve 2. sırada yer aldı. Son 16 yoluna büyük bir avantaj elde eden İnter, İtalya Serie A Ligi’nde ise bir türlü istikrar sağlayamadı. İlk 9 haftadan 5 galibiyet, 4 mağlubiyetle 15 puan toplayan ev sahibi, liderin tam 8 puan gerisine kadar geriledi. Üst üste alınan Udinese ve Roma mağlubiyetlerinin ardından, geçtiğimiz hafta Sassuolo deplasmanında kazanan İnter, iki kulvarda birden yükselişe geçti.

Salernitana Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi’nin 9. haftası sahasında Hellas Verona’yı konuk eden Salernitana, 6 haftalık galibiyet hasretine düşme hattındaki Verona karşısında 2-1’lik skorla son verdi. Davide Nicola ve öğrencileri, 2 hafta önce aldığı 5-0’lık Sassuolo hezimetinin ardından toparlanmayı başarırken, 9 hafta sonunda 2. kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Sadece düşme potasındaki Sampdoria ve Hellas Verona karşısında galip gelen Salernitana, geri kalan 7 haftadan ise sadece 10 puan topladı. Ligin orta sıralarına demir atan konuk ekip, ilk 9 haftalık performans grafiğiyle İnter deplasmanında puan veya puanlar adına güven vermedi.

İnter – Salernitana Maç Bilgileri

İnter – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Juan Luca Sacchi. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Joaquin Correa, Alex Cordaz, Marcelo Brozovic, Romelu Lukaku sakat. Salernitana cephesinde ise Ivan Radovanovic kart cezalısı. Giulio Maggiore’nin sakatlığı bulunuyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Kristjan Asllani, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Luigi Sepe, Norbert Gyömber, Dylan Bronn, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Lassana Coulibaly, Antonio Candreva, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Pasquale Mazzocchi.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi’nde yoğun bir mesaiyi geride bırakan İnter, Serie A Ligi’nde iç saha avantajıyla Salernitana ağlarını sarsmayı başarır. Geçtiğimiz hafta kazanarak toparlanan Salernitana ise yorgun İnter karşısında rakibine karşılık verecektir. Mücadelede tercihimiz Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter evinde Martinez ve Barella’nın golleriyle galip gelmeyi başarırken, Salernitana’ya gol şansı tanımadı. Ev sahibi rahat bir galibiyetle Serie A Ligi’nde haftayı noktaladı.