TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Galatasaray İddaa Tahmini 15.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi gününün son maçı. Kayserispor evinde, Galatasaray karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Kayserispor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kayserispor kazanır 4.23, beraberlik 3.78, Galatasaray kazanır ise 1.92 olarak açıklanmış. 

Kayserispor 2 Puan Bıraktı

Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Ümraniyespor deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü. Cardoso’nun golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Süper Lig’de bu sezon iç sahada 4 maça çıkan Çağdaş Atan’ın ekibi, bu 4 iç sahada maçında 3 galibiyet aldı. Taraftarı önünde tek yenilgisini ise Trabzonspor karşısında yaşadılar. Bu hafta iç sahada Galatasaray’ı konuk edecekler. Kayserispor’un iç sahada iyi oynadığını ve bu sezon 4 maçta da gol bulmayı başardığını belirtelim. Maç öncesinde Kayserispor’da Joseph Attamah’ın sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray Liderlik Peşinde

Galatasaray, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı bay geçti. Süper Lig’de oynadıkları son maçta ise Adana Demirspor deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrılmışlardı. Zirve takibini devam ettiren Okan Buruk’un öğrencileri, 17 puan ile 6. sırada yer alıyor. Lider Adana Demirspor’un sadece 1 puan gerisindeler. Bu sezon Süper Lig’de 5 deplasman maçına çıkan Sarı Kırmızılılar, bu 5 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi. Deplasman karnesi son derece iyi olan bir Galatasaray var. Bu hafta Kayserispor deplasmanına konuk olacak Galatasaray, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Yusuf Demir’in sakatlığı bulunuyor.

Kayserispor – Galatasaray Maç Bilgileri

Kayserispor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 12 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Joseph Attamah’ın sakatlığı devam ediyor. Galatasaray’da Yusuf Demir’in sakatlığı bulunuyor.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini,Lionel Carole, Ali Karimi, Bernard Mensah, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Mame Thiam, Mario Gavranovic

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacho Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Bafetimbi Gomis

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından Galatasaray favori gösteriliyor ama Kayserispor iç sahada etkili bir takım. İç sahada oynadıkları 4 maçta 3 galibiyetleri var. Üstelik iç sahadaki tüm maçlarda da gol atmayı başardılar. Galatasaray, çok güven vermiyor ama Icardi ve Mata’nın takıma katılmasıyla hücumda daha da üretken olacaklardır. Galatasaray, zorlu Kayserispor deplasmanında kazanır ve zirve takibini sürdürür.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, sürpriz yaptı. Galatasaray karşısında iyi oynadılar ve haklı bir galibiyet aldılar. Rakibini 2-1 ile geçtiler.