Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Augsburg Bahis Tahmini 16.10.2022

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 16 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga 10. hafta mücadelesinde, Köln ile Augsburg karşı karşıya gelecek.

RheinEnergie Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, intobet, Köln galibiyetine 1.69, beraberliğe 4.26, Augsburg galibiyetine ise 4.66 oran belirlemiş durumda.

Köln İki Kulvardan Birden Mağlup

UEFA Konferans Ligi D Grubu’nun 4. haftasında FK Partizan deplasmanına konuk olan Köln, 2-0’lık mağlubiyetle birlikte rakibine hem iç saha hem de deplasmanda kaybetti. Ev sahibinde Bundesliga’nın 9. haftasında alınan 5-2’lik Gladbach hezimetinin etkileri devam etti. Savunma performansıyla bir kez daha sınıf kalan Köln, sezona harika bir başlangıç yaparken, kulvarların 2’ye çıkmasıyla birlikte puan kayıpları başladı. Almanya Bundesliga’da ilk 8 hafta sadece 1 kez mağlup olan ev sahibi, Konferans Ligi’nde ise ilk 2 haftadan 4 puan toplamıştı. Etkisini kaybeden Köln, son 3 maçını da kaybetti.

Augsburg Yükselişe Geçti

Augsburg cephesinde geçtiğimiz hafta 3 maçlık galibiyet serisi devam etmezken, Wolfsburg beraberliğiyle yenilmezlik serisi 4 haftaya çıktı. Enrico Maassn ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ilk 5 haftadan sadece 3 puan toplamayı başarırken, son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı ve alt sıralardan kurtuldu. Wolfsburg beraberliği öncesi Werder Bremen, Bayern Münih ve Schalke 04 gibi güçlü rakipleri karşısında galip gelen Augsburg, Wolfsburg karşısında ise maça iyi bir başlangıç yapamazken, ilk yarıdaki hatalarını ikinci yarıda telafi etti ve haftayı 1 puanla tamamladı. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran konuk ekip, ilk 5 haftada ise sadece 2 maç skor üretmeyi başarmıştı. Augsburg hücum performansındaki etkisini arttırmasıyla birlikte, Bundesliga’da yükselişe geçti.

Köln – Augsburg Maç Bilgileri

Köln – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln’de Tim Lemperle, Julian Chabot, Mathias Olesen, Dejan Ljubicic, Sebastian Andersson’un sakatlıkları bulunuyor. Kainz ise kart cezalısı. Augsburg takımında ise Gouweleeuw ve Bauer kart cezalısı. Andre Hahn, Uduokhai, Oxford ve Gikiewicz’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Dejan Ljubicic, Ellyes Skhiri, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Iago, Robert Gumny, Mads Pedersen, Raphael Framberger, Arne Maier, Fredrik Jensen, Elvis Rexhbecaj, Daniel Caligiuri, Carlos Gruezo, Ermedin Demirovic.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda ilk 9 hafta itibariyle istikrarlı bir performans ortaya koyamadı. Düşüşe geçen Köln ile yükselişe geçen Augsburg’un mücadelede skor katkısı vereceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, 3 puan Köln’ün oldu. Ev sahibi 3 golle Augsburg engelini kayıpsız geçerken, konuk ekip 2 gol bulduğu mücadeleden puansız ayrıldı.