TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Gaziantep FK İddaa Tahmini 15.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst sıra takibini devam ettiren Konyaspor evinde, Gaziantep FK karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Konyaspor ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Konyaspor kazanır 1.92, beraberlik 3.78, Gaziantep FK kazanır ise 4.23 olarak açıklanmış.

Konyaspor Zirve Takibini Sürdürüyor

Konyaspor, Süper Lig’de zirve takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor deplasmanına konuk olan İlhan Palut’un ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon 17 puan topladılar ve lider Adana Demirspor’un sadece 1 puan gerisindeler. Özellikle bu sezon taraftarı önünde etkili sonuçlar alan Yeşil Beyazlılar, Süper Lig’de oynadığı 5 iç saha maçında da mağlubiyet yaşamadı. Öte yandan bu 5 iç saha maçında ise kalelerinde gol görmediler. Bu hafta Gaziantep FK’yı konuk edecek Konyaspor’da savunmadan Francisco Calvo kart cezalısı.

Gaziantep FK 5 Maçtır Kazanamıyor

Gaziantep FK’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya başladılar En son galibiyetini Ağustos ayından alan Erol Bulut’un ekibi, son 5 maçından da galibiyet çıkartamadı. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldılar. Bu hafta ise Konyaspor deplasmanına konuk olacaklar. Konyaspor maçı öncesinde Gaziantep FK’da savunmadan Papy Djilobodji ve Ertuğrul Ersoy kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Konyaspor – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Konyaspor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da savunmadan Francisco Calvo kart cezalısı. Gaziantep FK’da savunmadan Papy Djilobodji ve Ertuğrul Ersoy kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Endri Cekici, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Abdulkadir Parmak, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Gaziantep FK’da puan kayıpları devam ediyor. Süper Lig’de oynadıkları son 5 maçta da puan kaybı yaşadılar. Konyaspor ise geçen hafta Antalyaspor deplasmanından 1 puan ile döndü. Süper Lig’de bu sezon sadece 1 mağlubiyetleri var. İç sahada çok etkili sonuçlar alıyorlar. Konyaspor’un iç sahada 3 puan almasını bekliyorum. Gaziantep FK’yı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, bu sezon iç sahada ilk kez kaybetti. Gaziantep FK, zorlu deplasmanda tek golle kazandı ve 3 puanın sahibi oldu.