Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Udinese İddaa Tahmini 16.10.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde 4’te 4 yapmayı başaran Lazio, 16 Ekim Pazar günü sahasında son 8 haftanın namağlup takımı Udinese‘yi konuk edecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 16:00.

Jetbahis, Lazio galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.55, Udinese galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.94, beraberliğe 3.15, konuk ekibe ise 2.79 oran veriyor.

Lazio Zirve Takibinde

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftaya aldığı rahat galibiyetlerle damga vurdu. Ev sahibi Avrupa’da başarılı olamazken, İtalya Serie A Ligi’nde müthiş bir performans grafiği yakaladı. Galibiyet serisi Hellas Verona karşısında 2-0’lık skorla başlarken, Cremonese, Spezia ve Fiorentina karşısında 4-0’lık skorlarla devam etti. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda ise 2 haftadır Sturm Graz ile berabere kalan Sarri’nin öğrencileri, aynı etkiyi iki kulvarda birden gösteremedi. Sturm Graz beraberliğinin ardından sahasında Udinese’yi konuk edecek olan Lazio, liderin 3 puan gerisinde yoluna devam ediyor.

Udinese 8 Haftadır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların bir diğer formda takımı ise Udinese. Andrea Sottil ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta zirvenin ortaklarından Atalanta’ya geçit vermezken, hem rakibini liderlikten etti hem de zirve takibini doludizgin sürdürdü. 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliğe imza atan Udinese, bu sonuçla birlikte Serie A Ligi’nde yenilmezlik serisini 8 haftaya çıkardı. Konuk ekibi bu sezon mağlup edebilen tek takım son şampiyon Milan oldu. İlk maçtan puansız ayrılan Udinese, son 8 haftadan ise 20 puan topladı. Salernitana dışında tüm rakiplerine karşı skor üretmeyi başaran konuk ekip, 7 haftadır gollerine devam ediyor.

Lazio – Udinese Maç Bilgileri

Lazio – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Andrea Colombo. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Udinese cephesinde ise Adam Masina’nın sakatlığı bulunuyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Danilo Cataldi, Ciro Immobile.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Rodrigo Becao, Victor Makengo, Roberto Pereyra, Walace, Jaka Bijol, Gerard Deulofeu, Isaac Success.

İddaa Tahmini

İki takımda bu sezon İtalya Serie A Ligi’nde harika hücum performansları sergiliyor. Zirvenin en yakın takipçileri arasında yer alan Lazio ve Udinese’nin hücum etkisin bu hafta devam edeceğini ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.49

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Savunma tedbirini elden bırakmayan Lazio ve Udinese, 90 dakika sona erdiğinde skor üretmeyi başaramadı ve karşılaşmadan 1’er puan ayrıldı. İki takımda yenilmezlik serisini sürdürdü.