Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Borussia Dortmund İddaa Tahmini 16.10.2022

16 Ekim Pazar günü Almanya Bundesliga fikstüründe, lider Union Berlin ile en yakın takipçilerinden Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 18:30.

intobet, Union Berlin galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.48, Borussia Dortmund galibiyetine ise 2.41 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.93, 2.5 Alt 1.91 oran kazandırıyor.

Almanya Bundesliga Lideri Union Berlin

Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında Stuttgart deplasmanına konuk olan Union Berlin, lider olarak çıktığı maçtan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Avrupa Ligi’nde alınan Malmö mağlubiyetinin dönüşünde, Almanya Bundesliga’da ilk mağlubiyetini Frankfurt’a karşı ala Urs Fischer’in öğrencileri, üst üste galibiyetlerle güven tazeledi. Stuttgart galibiyetinin ardından UEFA Avrupa Ligi’nde bir kez daha Malmö’yü mağlup etmeyi başaran Union Berlin, iki kulvarda birden etkisini sürdürüyor. Ligde 9 haftadan 20 puan toplamayı başaran ve liderlik koltuğundaki yerini korumayı başaran Union Berlin, bu hafta Dortmund karşısında zorlu bir sınav verecek. Ev sahibi lige formda ve moralli dönerken, zirvedeki yerini korumak istiyor.

Borussia Dortmund Yakın Takipte

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Sevilla ile 1-1 berabere kalan Borussia Dortmund, Der Klassiker’den yorgun dönmesine rağmen Şampiyonlar Ligi’nde kaybetmedi ve puanını 7’ye yükseltti. Lider Manchester City’nin 3 puan gerisinde kalan Sarı Siyahlılar, 2. sırada yer alırken, en yakın rakibinin 5 puan üzerinde. Son 16 için büyük bir avantaj elde eden Dortmund, Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz haftayı Der Klassiker beraberliğiyle noktalarken, 2-0 geriden gelerek alınan 1 puanla birlikte 4. sırada kendisine yer buldu. 9 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle 16 puan toplamayı başaran Dortmund, zirvenin 4 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Lider Union Berlin’e deplasmanda konuk olacak olan Sarı Siyahlılarda moraller yerinde.

Union Berlin – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Union Berlin – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de önemli bir eksik bulunmuyor. Dortmund cephesinde ise Mahmoud Dahoud, Mateu Morey, Jamie Bynoe-Gittens ve Sebastien Haller’in sakatlıkları bu hafta devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Julian Ryerson, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Andras Schafer, Janik Haberer, Rani Khedira, Jordan Siebatcheu, Sheraldo Becker.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Youssoufa Moukoko, Raphael Guerreiro, Donyell Malen, Julian Brandt, Jude Bellingham, Anthony Modeste, Karim Adeyemi.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın lideri Union Berlin ve yakın takipçisi Dortmund karşı karşıya geliyor. İki formda takımın zorlu mücadelede, karşılıklı gollerle 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.66

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.93

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin harika bir sınav verdi. Ev sahibi 2 golle kazanırken, rakibine gol şansı dahi vermedi. Dortmund karşısında müthiş bir galibiyete imza atan Union Berlin, liderliğini sürdürüyor.