Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Auxerre Nice Bahis Tahmini 16.102.2022

beIN CONNECT ekranlarından 16 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 11. hafta mücadelesinde, Auxerre ile Nice kozlarını paylaşacak.

Rexbet, Auxerre galibiyetine 3.50, beraberliğe 3.55, Nice galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.98, 2.5 Alt 1.83 oran kazandırıyor.

Auxerre Göreve Padovani’yi Getirdi

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcilerinden Auxerre, erken bir teknik adam değişikliğine gitti. İlk 10 haftada ligin zayıf halkaları arasında yer alan ev sahibi, 10 maçın 8’inde puan kaybederken, geçtiğimiz hafta Clermont deplasmanında alınan 2-1’lik mağlubiyetle birlikte, galibiyet hasreti tam 6 haftaya çıktı. Teknik adam Jean-Marc Furlan ile yollarını ayırma kararı alan ev sahibinde, göreve gelen isim Michel Padovani oldu. Son 6 haftadan 5 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Auxerre, küme düşme hattının hemen üzerinde yer alıyor.

Nice Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’in 10. haftasında Troyes’i iç sahada 3-2 mağlup etmeyi başaran Nice, ligde tam 2 hafta sonra galip gelmeyi başarırken, UEFA Avrupa Ligi’nde ilk mağlubiyetini aldı. Troyes karşısında kötü savunma performansını 3 golle telafi eden konuk ekip, Slovacko karşısında ise 10 kişi kaldı ve aynı başarıyı gösteremedi. Avrupa’da 3 hafta sonra ilk mağlubiyetini alan Lucien Favre’nin öğrencileri, bu sezon henüz iki kulvarda birden aradığı başarıyı bulamadı. Avrupa dönüşü Auxerre deplasmanına konuk olacak olan Nice, Troyes galibiyetinin ardından Fransa Ligue 1’de galibiyetlerine devam ederek, alt sıralardan kurtulmak istiyor. Konuk ekip 10 hafta sonunda 13. sırada.

Auxerre – Nice Maç Bilgileri

Auxerre – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Eric Wattellier. Mücadele Abbe-Deschamps Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Auxerre takımında Gaetan Charbonnier sakat. Nice cephesinde ise Dante Bonfim kart cezalısı. Youcef Atal, Sofiane Diop ve Aaron Ramsey’in sakatlığı bulunuyor.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Kenji Van Boto, Paul Joly, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, Gauthier Hein.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Joe Bryan, Jordan Lotomba, Pablo Paulino Rosario, Mario Lemina, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Avrupa’dan mağlubiyetle dönen Nice, Fransa Ligue 1’de kazanmaya devam etmek istiyor. Konuk ekibin alt sıralardan kurtulmak için 3 puana ihtiyacı var. Nice yorgun ve moralsiz olsa da, zor günler geçiren Auxerre karşısında galip gelmeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.84

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleden kazanan çıkmadı. Nice deplasmanda 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve 1-1’lik beraberlikle evine döndü.