LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Valladolid Bahis Tahmini 16.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Valladolid deplasmanda, Espanyol’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Espanyol ile Valladolid takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Espanyol galibiyetine 2.22, beraberlik tercihine 3.40, Valladolid galibiyetine ise 3.40 verildiğini görüyoruz.

Espanyol’dan Üst Üste Puan Kayıpları

Espanyol, son haftalarda La Liga’da üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Cadiz deplasmanına konuk olan Diego Martinez’in öğrencileri, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Espanyol, düşme hattına da iyice yaklaştı. 18. sıradaki Sevilla’nın sadece 1 basamak üzerinde ye alıyorlar. Bu sezon iç sahada da henüz galibiyet ile tanışamayan Espanyol’un La Liga’da sadece 1 galibiyeti var. Bu hafta Valladolid’i konuk edecek Espanyol’da Adria Pedrosa ve Ruben Sanchez sakat. Martin Braithwaite ise kart cezalısı.

Valladolid Alt Sıralarda

Valladolid, La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Nuevo Jose Zorrilla’da konuk ettikleri Real Betis ile golsüz berabere kaldılar. Sürpriz bir beraberlik alan Pacheta’nın öğrencileri, bir önceki hafta ise Getaf deplasmanından 3-2’lik galibiyet ile dönmüştü. La Liga’da 2. galibiyetini elde eden Valladolid, 8 puan ile 13. sırada yer alıyor. Son 2 haftada 4 puan toplayarak çıkışa geçmeyi başardılar. Bu hafta ise Espanyol deplasmanında puan arayacaklar. Maç öncesinde Valladolid’de Jawad El Yamiq ve Anuar Tuhami sakat olan isimler.

Espanyol – Valladolid Maç Bilgileri

Espanyol – Valladolid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Adria Pedrosa ve Ruben Sanchez sakat. Martin Braithwaite ise kart cezalısı. Valladolid’de Jawad El Yamiq ve Anuar Tuhami sakat olan isimler.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

İddaa Tahmini

Valladolid, ligin en az gol atan takımlarından biri. Bu sezon rakip fileleri sadece 6 kez havalandırabildiler. Espanyol’da son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta Cadiz karşısında da 2 puan bıraktılar. Düşük skorlu bir maç beklentim var. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.61

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, tek golle kazandı. Joselu’nun golüyle Valladolid’i 1-0 mağlup ettiler ve moral buldular.