İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 16.10.2022

Almanya Bundesliga’nın 10. haftasında kapsamında, 16 Ekim Pazar günü oynanacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Bayern Münih – Freiburg: İY 0, 2.62 (iddaa) – 2.95 (intobet) ; İddaa fikstüründe 16 Ekim Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, son şampiyon Bayern Münih sahasında Freiburg’u konuk edecek. Türkiye saati ile 20:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, BeIN SPORTS 5 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda 4’te 4 yaparak liderlik koltuğuna oturan Bayern Münih, attığı 13 golle 12 puan toplamayı başarırken, kalesinde sadece 2 gole izin verdi. Devler sahnesinde grupların en iyi performanslarından birini sergileyen Bavyera ekibi, Almanya Bundesliga’da ise ilk 9 hafta planda olmayan puan kayıpları yaşadı. 4 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle 16 puan toplamayı başaran Nagelsmann’ın öğrencileri, liderin 4 puan gerisinde kaldı. Geçtiğimiz hafta Dortmund deplasmanına konuk olan Bayern Münih, Der Klassiker’de 2-0’ık üstünlüğünü 10 kişiyle koruyamadı ve 2-2’lik beraberlikle evine döndü. Devler sahnesinde liderlik hedefine büyük ölçüde ulaşan Bayern Münih, artık Almanya Bundesliga sahnesinde yükselişe geçmek istiyor. Almanya Bundesliga’da yoluna liderin en yakın takipçisi olarak devam eden Freiburg, son 7 haftaya namağlup performansıyla damga vurdu. Christian Streich ve öğrencileri, 9 maçın tamamında skor üretmeyi başarırken, sadece Dortmund karşısında mağlup oldu. 18 puanla 2. sırada yer alan konuk ekip, aynı etkiyi UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda gösterirken, 4 maçtan 4 galibiyet aldı. Nantes deplasmanından 4-0’lık galibiyetle dönen Freiburg cephesinde, zorlu Bayern Münih deplasmanı öncesi moraller yerinde. Tam 11 maçtır bileği bükülmeyen Freiburg, başarısının tesadüf eseri olmadığını iki kulvarda birden aldığı sonuçlarla ispatladı. En yakın rakibi Bayer Münih’e deplasmanda konuk olacak olan Streich’in öğrencileri, dev maça çok formda ve moralli çıkacak. Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Bayern Münih ve Freiburg karşı karşıya geliyor. Münih harika Şampiyonlar Ligi performansıyla, Freiburg ise Avrupa Ligi performansıyla çok formda. İki takımında iyi futbolundan taviz vermeyeceğini ve dev maçın ilk 45 dakikasını skor eşitliğiyle tamamlayacağını düşünüyorum.

Union Berlin – Borussia Dortmund: 2.5 ÜST, 1.66 (iddaa) – 1.93 (intobet) ; 16 Ekim Pazar günü Almanya Bundesliga fikstüründe, lider Union Berlin ile en yakın takipçilerinden Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 18:30. Almanya Bundesliga’nın 9. haftasında Stuttgart deplasmanına konuk olan Union Berlin, lider olarak çıktığı maçtan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Avrupa Ligi’nde alınan Malmö mağlubiyetinin dönüşünde, Almanya Bundesliga’da ilk mağlubiyetini Frankfurt’a karşı ala Urs Fischer’in öğrencileri, üst üste galibiyetlerle güven tazeledi. Stuttgart galibiyetinin ardından UEFA Avrupa Ligi’nde bir kez daha Malmö’yü mağlup etmeyi başaran Union Berlin, iki kulvarda birden etkisini sürdürüyor. Ligde 9 haftadan 20 puan toplamayı başaran ve liderlik koltuğundaki yerini korumayı başaran Union Berlin, bu hafta Dortmund karşısında zorlu bir sınav verecek. Ev sahibi lige formda ve moralli dönerken, zirvedeki yerini korumak istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Sevilla ile 1-1 berabere kalan Borussia Dortmund, Der Klassiker’den yorgun dönmesine rağmen Şampiyonlar Ligi’nde kaybetmedi ve puanını 7’ye yükseltti. Lider Manchester City’nin 3 puan gerisinde kalan Sarı Siyahlılar, 2. sırada yer alırken, en yakın rakibinin 5 puan üzerinde. Son 16 için büyük bir avantaj elde eden Dortmund, Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz haftayı Der Klassiker beraberliğiyle noktalarken, 2-0 geriden gelerek alınan 1 puanla birlikte 4. sırada kendisine yer buldu. 9 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle 16 puan toplamayı başaran Dortmund, zirvenin 4 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Lider Union Berlin’e deplasmanda konuk olacak olan Sarı Siyahlılarda moraller yerinde. Almanya Bundesliga’nın lideri Union Berlin ve yakın takipçisi Dortmund karşı karşıya geliyor. İki formda takımın zorlu mücadelede, karşılıklı gollerle 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

Köln – Augsburg: KGVAR, 1.48 (iddaa) – 1.62 (intobet) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 16 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga 10. hafta mücadelesinde, Köln ile Augsburg karşı karşıya gelecek. UEFA Konferans Ligi D Grubu’nun 4. haftasında FK Partizan deplasmanına konuk olan Köln, 2-0’lık mağlubiyetle birlikte rakibine hem iç saha hem de deplasmanda kaybetti. Ev sahibinde Bundesliga’nın 9. haftasında alınan 5-2’lik Gladbach hezimetinin etkileri devam etti. Savunma performansıyla bir kez daha sınıf kalan Köln, sezona harika bir başlangıç yaparken, kulvarların 2’ye çıkmasıyla birlikte puan kayıpları başladı. Almanya Bundesliga’da ilk 8 hafta sadece 1 kez mağlup olan ev sahibi, Konferans Ligi’nde ise ilk 2 haftadan 4 puan toplamıştı. Etkisini kaybeden Köln, son 3 maçını da kaybetti. Augsburg cephesinde geçtiğimiz hafta 3 maçlık galibiyet serisi devam etmezken, Wolfsburg beraberliğiyle yenilmezlik serisi 4 haftaya çıktı. Enrico Maassn ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ilk 5 haftadan sadece 3 puan toplamayı başarırken, son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı ve alt sıralardan kurtuldu. Wolfsburg beraberliği öncesi Werder Bremen, Bayern Münih ve Schalke 04 gibi güçlü rakipleri karşısında galip gelen Augsburg, Wolfsburg karşısında ise maça iyi bir başlangıç yapamazken, ilk yarıdaki hatalarını ikinci yarıda telafi etti ve haftayı 1 puanla tamamladı. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran konuk ekip, ilk 5 haftada ise sadece 2 maç skor üretmeyi başarmıştı. Augsburg hücum performansındaki etkisini arttırmasıyla birlikte, Bundesliga’da yükselişe geçti. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda ilk 9 hafta itibariyle istikrarlı bir performans ortaya koyamadı. Düşüşe geçen Köln ile yükselişe geçen Augsburg’un mücadelede skor katkısı vereceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 6.43

intobet Bahis Oranı: 9.22