İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 16.10.2022

16 Ekim Pazar günü için İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Napoli – Bologna: H1, 1.54 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; 16 Ekim Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi 10. hafta mücadelesinde, lider Napoli ile 17. sıradaki Bologna kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 19:00’da start alacak mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. Sahasında konuk ettiği Ajax’ı 4-2’lik skorla mağlup etmeyi başaran Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 4’te 4 yapmayı başarırken, Son 16 biletini cebine koydu. Luciano Spalletti’nin öğrencileri 4 maçta 17 gol bulmayı başarırken, kalesinde 4 gole izin verdi. Liverpool, Ajax ve Rangers gibi güçlü rakipleri gerisine bırakan Napoli, tarihi bir başarı sergiliyor. İtalya Serie A Ligi’nde ise namağlup liderliğini sürdüren ev sahibi, 9 maçtan 7 galibiyet, 2 beraberlikle 23 puan topladı. Geçtiğimiz hafta Cremonese deplasmanında 4-1’lik skorla kazanan Napoli, ligde üst üste 5. galibiyetini aldı. Genç yıldız Khvicha Kvaratskhelia harika performansıyla dikkat çekerken, Giacomo Raspadori, Matteo Politano ve Piotr Zielinski harika hücum performanslarıyla dikkat çeken diğer isimler oldular. Bologna cephesinde kadro kalitesi alarm veriyor. İtalya Serie A Ligi’nin zayıf halkaları arasında yer alan konuk ekip, çareyi teknik adam değişikliğinde arasa da, kötü gidişata çare bulamadı. İlk 6 haftadan 6 puan toplayan Sinisa Mihajlovic ile yollar ayrılırken, son 3 haftada göreve Thiago Motta geldi. Yeni hocasıyla 3 maçtan 1 puan çıkarabilen Bologna, Juventus ve Empoli karşısında gol dahi atamadan mağlup olurken, geçtiğimiz hafta en alt sıradaki Sampdoria ile evinde 1-1 berabere kaldı. Ligin zayıf halkası karşısında skor üstünlüğünü korumayı başaramayan Bologna, bu hafta lider Napoli karşısında sürpriz peşinde olacak. Konuk ekibin mevcut kadrosuyla Serie A Ligi’nde yükselişe geçmesini güç görüyorum. İtalya Serie A Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne namağlup performansıyla damga vuran Napoli, harika performansını ligde zor günler geçiren Bologna karşısında farklı galibiyetle taçlandıracak ve zirvedeki yerini koruyacaktır.

Lazio – Udinese: 2.5 ÜST, 1.49 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 4’te 4 yapmayı başaran Lazio, 16 Ekim Pazar günü sahasında son 8 haftanın namağlup takımı Udinese’yi konuk edecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 16:00. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftaya aldığı rahat galibiyetlerle damga vurdu. Ev sahibi Avrupa’da başarılı olamazken, İtalya Serie A Ligi’nde müthiş bir performans grafiği yakaladı. Galibiyet serisi Hellas Verona karşısında 2-0’lık skorla başlarken, Cremonese, Spezia ve Fiorentina karşısında 4-0’lık skorlarla devam etti. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda ise 2 haftadır Sturm Graz ile berabere kalan Sarri’nin öğrencileri, aynı etkiyi iki kulvarda birden gösteremedi. Sturm Graz beraberliğinin ardından sahasında Udinese’yi konuk edecek olan Lazio, liderin 3 puan gerisinde yoluna devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların bir diğer formda takımı ise Udinese. Andrea Sottil ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta zirvenin ortaklarından Atalanta’ya geçit vermezken, hem rakibini liderlikten etti hem de zirve takibini doludizgin sürdürdü. 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliğe imza atan Udinese, bu sonuçla birlikte Serie A Ligi’nde yenilmezlik serisini 8 haftaya çıkardı. Konuk ekibi bu sezon mağlup edebilen tek takım son şampiyon Milan oldu. İlk maçtan puansız ayrılan Udinese, son 8 haftadan ise 20 puan topladı. Salernitana dışında tüm rakiplerine karşı skor üretmeyi başaran konuk ekip, 7 haftadır gollerine devam ediyor. İki takımda bu sezon İtalya Serie A Ligi’nde harika hücum performansları sergiliyor. Zirvenin en yakın takipçileri arasında yer alan Lazio ve Udinese’nin hücum etkisin bu hafta devam edeceğini ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İnter – Salernitana: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.83 (intobet) ; 16 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde 10. hafta heyecanı İnter ile Salernitana arasında sahne alacak 3 puan mücadelesiyle başlıyor. Günün ilk maçı Türkiye saati ile 13:30’da start alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak. Gol düellosu İnter cephesinde 1 puanla sona erdi. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Barcelona deplasmanına konuk olan İnter, 1-0 geriden gelerek 3-2’lik üstünlüğü yakalarken, mücadele 3-3’lük beraberlikle sonuçlandı. Deplasmandan istediğini alan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, grupta puanını 7’ye yükseltti ve 2. sırada yer aldı. Son 16 yoluna büyük bir avantaj elde eden İnter, İtalya Serie A Ligi’nde ise bir türlü istikrar sağlayamadı. İlk 9 haftadan 5 galibiyet, 4 mağlubiyetle 15 puan toplayan ev sahibi, liderin tam 8 puan gerisine kadar geriledi. Üst üste alınan Udinese ve Roma mağlubiyetlerinin ardından, geçtiğimiz hafta Sassuolo deplasmanında kazanan İnter, iki kulvarda birden yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nin 9. haftası sahasında Hellas Verona’yı konuk eden Salernitana, 6 haftalık galibiyet hasretine düşme hattındaki Verona karşısında 2-1’lik skorla son verdi. Davide Nicola ve öğrencileri, 2 hafta önce aldığı 5-0’lık Sassuolo hezimetinin ardından toparlanmayı başarırken, 9 hafta sonunda 2. kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Sadece düşme potasındaki Sampdoria ve Hellas Verona karşısında galip gelen Salernitana, geri kalan 7 haftadan ise sadece 10 puan topladı. Ligin orta sıralarına demir atan konuk ekip, ilk 9 haftalık performans grafiğiyle İnter deplasmanında puan veya puanlar adına güven vermedi. Şampiyonlar Ligi’nde yoğun bir mesaiyi geride bırakan İnter, Serie A Ligi’nde iç saha avantajıyla Salernitana ağlarını sarsmayı başarır. Geçtiğimiz hafta kazanarak toparlanan Salernitana ise yorgun İnter karşısında rakibine karşılık verecektir. Mücadelede tercihimiz Karşılıklı Gol Var seçeneği.

Toplam İddaa Oranı: 3.80

intobet Bahis Oranı: 5.47