İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 16.10.2022

16 Ekim Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Beşiktaş – Trabzonspor: MS 2, 3.03 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Türkiye Süper Ligi’nin 10. haftasında Derbi heyecanı yaşanıyor. Beşiktaş’ın sahasında Trabzonspor’u konuk edeceği dev maç, 16 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alırken, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Maçın hakemi Ali Şanslan. Valerien Ismael ve öğrencileri Giresunspor deplasmanında kazanarak, Türkiye Süper Ligi’nde liderlik koltuğunun Adana Demirspor ile birlikte ortağı olmayı başardı. Fenerbahçe derbisinden golsüz beraberlikle ayrılan Beşiktaş cephesinde, Tayyip Talha Sanuç sergilediği futbolla güven vermeyi başarırken, genç savunmacı geçtiğimiz hafta Giresunspor deplasmanında takımını harika bir golle galibiyete taşıdı. İlk 9 haftadan 5 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başaran Beşiktaş’ta, yükselişe geçen bir diğer isimse kaleci Ersin oldu. Fenerbahçe derbisine kadar kalesine gelen 15 şuan 10’u golle sonuçlanan Siyah Beyazlılar, 2 haftadır kalesinde gole geçit vermiyor. Beşiktaş cephesinde Trabzonspor derbisi öncesinde moraller yüksek. Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde geçtiğimiz haftaya damga vurdu. İç sahada konuk ettiği Fransa devi Monaco karşısında 4-0’lık galibiyete imza atan Bordo Mavililer, Avrupa’da 3 maç sonra rüştünü ispatladı. Gruptan çıkma yolunda dev bir adım atan Abdullah Avcı ve öğrencileri, deplasmanda 3-1 kaybettiği Monaco karşısında harika bir futbol sergiledi. Rotasyonlu bir kadro ile karşımıza çıkmasına rağmen sahadan istediğini alan Bordo Mavililer, derbi öncesi güven tazeledi. Beşiktaş deplasmanına konuk olacak olan Trabzonspor, zirveden 1 puan uzaklıkta. Türkiye Süper Lig sahnesinde 9 maçtan 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 17 puan toplamayı başaran konuk ekip, bu hafta Beşiktaş’ın ellerinden liderlik koltuğunu almak istiyor. Dev derbi öncesi iki takımda çok formda. UEFA Avrupa Ligi’nde rotasyonlu kadrosuyla damga vurmayı başaran Trabzonspor, rüştünü tam anlamıyla ispatladı. Avrupa’dan formda ve moralli dönen Abdullah Avcı’nın öğrencileri, galibiyetlerine derbide devam edecektir.

PSG – Marsilya: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; PSG sahasında Marsilya’yı konuk edecek. Fransa Ligue 1’de zirve yarışını yakından ilgilendiren 11. hafta mücadelesi, 16 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. PSG, Fransa Ligue 1 ve UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda liderliğine devam ediyor. Christophe Galtier ve öğrencileri, iki kulvarda birden namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, mağlubiyetle tanışmadı. Fransa Ligue 1’de 10 haftadan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan toplamayı başaran PSG, 5 maçlık galibiyet serisinin ardından geçtiğimiz hafta Reims ile golsüz berabere kaldı. 41. dakikadan itibaren Ramos’un kırmızı kartıyla 10 kişi mücadele eden PSG, Şampiyonlar Ligi dönüşünde galibiyet için yeterli olamadı. Devler sahnesinde Benfica ile 2 maçta da 1-1 berabere kalan Galtier’in öğrencileri, zorlu fikstürde hataya yer vermedi. Liderlik koltuğunda oturmaya devam eden ev sahib, bu hafta ezeli rakibi Marsilya karşısında namağlup yürüyüşünü sürdürmek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda 2’de 2 yapmayı başaran Marsilya, zirve yarışında ben de varım demeyi başardı. Fransa Ligue 1 tarihindeki en iyi sezon başlangıcını Igor Tudor yönetiminde yapan konuk ekip, ilk 9 haftada namağlup bir performans sergilerken, Şampiyonlar Ligi’nde aldığı üst üste Sporting galibiyetlerinin ardından, Ligue 1’de ilk kez mağlup oldu. İç sahada Ajaccio’ya kaybeden Marsilya, Sporting karşısında bir kez daha kazanarak, güven tazeledi. Lider ile arasında sadece 3 puan fark bulunan Marsilya, bu hafta PSG karşısında kazanarak liderliği ele geçirme fırsatına sahip. Konuk ekip ezeli rakibi karşısında son 3 maçtan galibiyet çıkaramadı. Fransa Ligue 1’de zirvenin kaderi değişiyor. Lider PSG ile en yakın rakibi Marsilya karşı karşıya geliyor. Dev maçta sezona damga vuran iki takımında karşılıklı gollere imza atacağını ve galibiyet şansını sona ana kadar sürdüreceğini düşünüyorum.

Hellas Verona – Milan: MS 2, 1.39 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi kapsamında 16 Ekim Pazara akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadelede, Hellas Verona ile Milan karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. Hellas Verona’da bu hafta itibariyle Salvatore Bocchetti dönemi başlıyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 9 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen ve 5 puanla düşme hattının içerisine giren ev sahibi, geçtiğimiz hafta Salernitana deplasmanında aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Üst üste 4 haftadan mağlup ayrılan ev sahibi, Serie A Ligi’nde zor günler geçiriyor. Genç teknik adam Salvatore Bocchetti yönetiminde ilk maçına Milan karşısında çıkacak olan Hellas Verona, sürpriz bir galibiyetle kötü gidişata dur demek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, 9 haftalık fikstürde sadece lider Napoli’ye iç sahada kaybederken, geri kalan 8 haftadan 20 puan topladı. Son olarak Juventus derbisinden 2-0’lık zaferle ayrılan konuk ekip, üst üste 2. galibiyetini aldı. Lider ile arasında 3 puan fark bulunan Stefano Pioli’nin öğrencileri, yeniden şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyor. Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ilk 2 haftadan 4 puan çıkaran Milan, son 2 maçta Chelsea engeline takıldı ve son 2 haftayı puansız kapattı. Son 16 şansını zora sokan konuk ekip, rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi diyebiliriz. Milan zirve ile puan farkının açılmasını istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 9 haftanın en iyi performanslarından birini ortaya koyan Milan, liderlik koltuğundan sadece 3 puan uzaklıkta. Son şampiyon devler liginde aldığı Chelsea mağlubiyetlerini, İtalya Serie A Ligi’nde 3 puanla unutturacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.57

Bets10 Bahis Oranı: 55.04