Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Arsenal İddaa Tahmini 16.10.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Arsenal deplasmanda, Leeds United karşısında da 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Leeds United ile Arsenal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Leeds United galibiyetinin 5.65, beraberlik tercihinin 4.45, Arsenal galibiyetinin ise 1.58 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Leeds United Alt Sıralarda

Leeds United, Premier Lig’de puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Crystal Palace deplasmanına konuk olan Leeds United, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Jesse Marsch’ın ekibi, son haftalardaki puan kayıplarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Premier Lig’de oynadıkları son 5 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Bu hafta ise Elland Road’da Arsenal’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Leeds United’da Adam Forshaw ve Leo Fuhr Hjelde’nin sakatlıkları devam ediyor.

Arsenal’da Hedef Galibiyet

Arsenal, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Emirates’de konuk ettikleri Liverpool’u 3-2 mağlup ettiler ve üst üste 3. galibiyetini aldılar. Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Mikel Arteta’nın öğrencileri, hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Bodo Glimt deplasmanında tek golle kazandı. İki kulvarda da yoluna devam eden Arsenal, bu hafta Elland Road’da Leeds United’ın konuğu olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Arsenal’da Emile Smith-Rowe ve Oleksandr Zinchenko’nun sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United – Arsenal Maç Bilgileri

Leeds United – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Adam Forshaw ve Leo Fuhr Hjelde’nin sakatlıkları devam ediyor. Arsenal’da Emile Smith-Rowe ve Oleksandr Zinchenko’nun sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Patrick Bamford, Rodrigo

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Arsenal, maçın net favorisi. Premier Lig’de son haftadır kazanıyorlar ve lider konumdalar. Geçen hafta Emirates’de konuk ettikleri Liverpool’u 3-2 mağlup ettiler. Arsenal’dan yine galibiyet bekliyorum. Elland Road’da Leeds United’ı mağlup ederler ve galibiyet serisini 4 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.38

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, Premier Lig’de liderliğini devam ettirdi. Leeds United’ı Saka’nın golüyle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.