Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Newcastle United İddaa Tahmini 16.10.2022

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçını da kazanmayı başaran Newcastle United deplasmanda, Manchester United karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmayı saat 16.00’da Beın Sports MAX 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Manchester United ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester United kazanır 2.02, beraberlik 3.75, Newcastle United kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış. 

Manchester United Favori Taraf

Manchester United, Premier Lig’de geçen hafta önemli bir galibiyet aldı. Goodison Park’da konuk oldukları Everton’ı 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Geriye düştükleri maçta Anthony ve Cristiano Ronaldo’nun golleriyle 3 puanı alan Erik ten Hag’ın ekibi, zirve takibini de sürdürdü. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Omonia Nicosia karşısında son dakika golüyle kazanan Kırmızı Şeytanlar, gruptan çıkma umutlarını da sürdürdü. Bu hafta Premier Lig’de Newcastle United’ı konuk edecek Manchester United’da Harry Maguire ve Anthony Martial’ın sakatlıkları devam ediyor. Scott McTominay ise kart cezalısı.

Newcastle United Çıkışa Geçti

Newcastle United, son 2 haftada üst üste galibiyetler aldı. Önce Craven Cottage’de Fulham’ı 2-1 mağlup eden Newcastle United, geçtiğimiz hafta sonu ise St. James Park’da konuk ettiği Brentford’u 5-1 ile geçti. Son 2 haftada 6 puan topladılar ve çıkışa geçtiler. Son 4 maçta ise mağlubiyet yüzü görmeden Eddie Howe’un öğrencileri, üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta Old Trafford’da konuk olacakları Manchester United karşısında da sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Newcastle United’da Karl Darlow, Jonjo Shelvey ve Alexander Isak’ın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United – Newcastle United Maç Bilgileri

Manchester United – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports MAX 2 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Harry Maguire ve Anthony Martial’ın sakatlıkları devam ediyor. Scott McTominay ise kart cezalısı. Newcastle United’da Karl Darlow, Jonjo Shelvey ve Alexander Isak’ın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Joelinton

İddaa Tahmini

Newcastle United, Premier Lig’de son 4 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi. Geçen hafta Brentford’u 5 golle geçmeyi başardılar. Manchester United ise geçen hafta Everton deplasmanında 2-1 kazandı ve moral buldu. Premier Lig’de bu sezon 5. Galibiyetini aldılar. Manchester United, maçın favorisi. Newcastle United’ın Old Trafford’da işi zor. Kırmızı Şeytanlar, haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, Old Trafford’da 2 puan bıraktı. Newcastle United ile golsüz berabere kaldılar.