Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Marsilya İddaa Tahmini 16.10.202

PSG sahasında Marsilya‘yı konuk edecek. Fransa Ligue 1‘de zirve yarışını yakından ilgilendiren 11. hafta mücadelesi, 16 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Best10, PSG galibiyetine 1.37, beraberliğe 5.40, Marsilya galibiyetine ise 7.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.47, 2.5 Alt 2.68 oran kazandırıyor.

PSG Mağlubiyetle Tanışmadı

PSG, Fransa Ligue 1 ve UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda liderliğine devam ediyor. Christophe Galtier ve öğrencileri, iki kulvarda birden namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, mağlubiyetle tanışmadı. Fransa Ligue 1’de 10 haftadan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan toplamayı başaran PSG, 5 maçlık galibiyet serisinin ardından geçtiğimiz hafta Reims ile golsüz berabere kaldı. 41. dakikadan itibaren Ramos’un kırmızı kartıyla 10 kişi mücadele eden PSG, Şampiyonlar Ligi dönüşünde galibiyet için yeterli olamadı. Devler sahnesinde Benfica ile 2 maçta da 1-1 berabere kalan Galtier’in öğrencileri, zorlu fikstürde hataya yer vermedi. Liderlik koltuğunda oturmaya devam eden ev sahib, bu hafta ezeli rakibi Marsilya karşısında namağlup yürüyüşünü sürdürmek istiyor.

Marsilya Zirve Takibinde

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda 2’de 2 yapmayı başaran Marsilya, zirve yarışında ben de varım demeyi başardı. Fransa Ligue 1 tarihindeki en iyi sezon başlangıcını Igor Tudor yönetiminde yapan konuk ekip, ilk 9 haftada namağlup bir performans sergilerken, Şampiyonlar Ligi’nde aldığı üst üste Sporting galibiyetlerinin ardından, Ligue 1’de ilk kez mağlup oldu. İç sahada Ajaccio’ya kaybeden Marsilya, Sporting karşısında bir kez daha kazanarak, güven tazeledi. Lider ile arasında sadece 3 puan fark bulunan Marsilya, bu hafta PSG karşısında kazanarak liderliği ele geçirme fırsatına sahip. Konuk ekip ezeli rakibi karşısında son 3 maçtan galibiyet çıkaramadı.

PSG – Marsilya Maç Bilgileri

PSG – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG takımında Sergio Ramos kart cezalısı. Nuno Mendes ve Presnel Kimpembe sakat. Marsilya cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Nordi Mukiele, Nuno Mendes, Marquinhos, Vitor Ferreira, Achraf Hakimi, Fabian Ruiz, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Eric Bailly, Jonathan Clauss, Nuno Tavares, Samuel Gigot, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirvenin kaderi değişiyor. Lider PSG ile en yakın rakibi Marsilya karşı karşıya geliyor. Dev maçta sezona damga vuran iki takımında karşılıklı gollere imza atacağını ve galibiyet şansını sona ana kadar sürdüreceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu:1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçta kazanan lider PSG oldu. Neymar’ın ilk yarıda attığı gol 3 puanı getirirken, Marsilya son 18 dakikada 10 kişi mücadele etti.