LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Almeria Bahis Tahmini 16.10.2022

İspanya La Liga’da Pazar gününün son maçı. Almeria deplasmanda, Real Betis’in konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Real Betis ve Almeria arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Real Betis kazanır 1.60, beraberlik 4.15, Almeria kazanır ise 5.80 olarak açıklanmış.

Real Betis Telafi Peşinde

Real Betis, La Liga’da son 2 haftada beklenmedik kayıpları yaşadı. 2 hafta önce Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo’ya 1-0 kaybettiler. Geçtiğimiz hafta sonu ise Valladolid deplasmanından golsüz beraberlik ile dönmüşlerdi. Son 2 maçta 5 puan bırakan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde konuk ettiği Roma ile 1-1 berabere kaldılar. Grupta 10 puana sahip olan Real Betis, bitime 2 maç kala gruptan çıkmayı da garantiledi. Bu hafta La Liga’da Almeria’yı konuk edecek Real Betis’de German Pezzella kart cezalısı. Juanmi ve Nabil Fekir ise sakat olan isimler.

Almeria Evinde Kazandı

Almeria, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano’yu 3-1 mağlup etmeyi başardılar. İlk yarıdan fişi çeken Almeria, net bir galibiyet alarak moral buldu. La Liga’da bu sezon 2. kez galibiyet sevinci yaşayan Rubi’nin öğrencileri, Rayo Vallecano galibiyet ile puanını 7’ye yükseltti ve düşme hattından şimdilik kurtuldu. Bu hafta ise Benito Villamarin’de Real Betis’in konuğu olacaklar. Maç öncesinde Almeria’da Adrian Embarba kart cezalısı. Alex Centelles ve Carlos Rojas ise sakat olan isimler.

Real Betis – Almeria Maç Bilgileri

Real Betis – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de German Pezzella kart cezalısı. Juanmi ve Nabil Fekir ise sakat olan isimler. Almeria’da Adrian Embarba kart cezalısı. Alex Centelles ve Carlos Rojas ise sakat olan isimler.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

İddaa Tahmini

Almeria, geçen hafta Rayo Vallecano’yu 3-1 mağlup etti ve 4 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırdı. Real Betis ise son 2 haftadır gol atamıyor ve tam 5 puan kaybettiler. Benito Villamarin’de Almeria karşısında favoriler. Almeria’nın deplasman karnesi zayıf. Real Betis, 3 puana yakın olan taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis, rahat bir galibiyet aldı. Benito Villamarin’de konuk ettikleri Almeria’yı 3-1 mağlup ettiler.