LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Barcelona İddaa Tahmini 16.10.2022

İspanya La Liga’da bu hafta El Clasico oynanacak. Lider Barcelona deplasmanda, Real Madrid’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.15’de S SPORT kanalından takip edebilirsiniz.

Real Madrid ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 2.30, beraberlik 3.70, Barcelona kazanır ise 2.98 olarak açıklanmış.

Real Madrid’de Hedef Galibiyet

Real Madird, La Liga’da zirve takibini devam ettiriyor. Barcelona ile de liderliği paylaşıyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olan Real Madrid, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Real Madrid’e galibiyeti getiren gol, Eder Militao’dan geldi. La Liga’da bu sezon mağlubiyeti bulunmayan Real Madrid, tek puan kaybını 2 hafta önce Osasuna karşısında almıştı. Osasuna ile golsüz berabere kaldılar. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Shakhtar Donetsk ile 1-1 berabere kalan Carlo Ancelotti’nin ekibi grupta liderliğini sürdürdü. Bu hafta El Clasico’da Barcelona’yı konuk edecek Real Madrid’de Dani Ceballos ve Thibaut Courtois’in sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona Liderliğini Sürdürüyor

Barcelona, La Liga’da lider konumda yer alıyor. Bugün El Clasico derbisinde karşılaşacakları Real Madrid ile eşit puana sahipler. Geçtiğimiz hafta sonu Camp Nou’da konuk ettikleri Celta Vigo’yu 1-0 ile geçen Barcelona, liderliğini sürdürdü. Celta Vigo karşısında özellikle 2. yarıda zorlandılar ama Ter Stegen’in kurtarışları ile ayakta kaldılar. La Liga’da yoluna namağlup devam eden Xavi’nin öğrencileri, üst üste 7 maçtır da kazanmayı başarıyor. Şampiyonlar Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta içi İnter’i konuk eden Barcelona, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. Bu hafta El Clasico’da Real Madrid’e konuk olacak Barcelona’da Andreas Christensen, Memphis Depay ve Hector Bellerin’in sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid – Barcelona Maç Bilgileri

Real Madrid – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORTS kanalından Türkiye saati ile 17.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Dani Ceballos ve Thibaut Courtois’in sakatlıkları devam ediyor. Barcelona’da Andreas Christensen, Memphis Depay ve Hector Bellerin’in sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Aurelien Tchouameni, Marco Asensio, Vinicius Junior, Karim Benzema

Barcelona'nın ilk 11'i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergi Roberto, Gerard Pique, Marcos Alonso, Jordi Alba, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Pedri, Ousmane Dembele, Ansu Fati, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Taraf bahsine yönelmek son derece riskli. İki takımda La Liga’da bu sezon mağlubiyet yaşamadı. 22 puana sahip olan Barcelona ve Real Madrid, La Liga’da zirveyi paylaşıyor. İki takımda hücumda üretken. Barcelona son 7 maçını da kazanmayı başardı. Real Madrid ise bu sezon tek puan kaybını Osasuna karşısında yaşamıştı. Her iki takımdan da gol beklentimvar. El Clasico’da karşılıklı gollre atılır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, El Clasico’da gülen taraf oldu. Barcelona’yı 3-1 mağlup ettiler ve La Liga’nın yeni lideri oldular.