Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Troyes Ajaccio Bahis Tahmini 16.10.2022

Fransa Ligue 1‘de 11. hafta heyecanı yaşanırken, 16 Ekim Pazar akşamı, Troyes sahasında Ajaccio‘yu konuk edecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:00.

Hovarda, Troyes galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.25, Ajaccio galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Troyes İç Sahada Etkili

Fransa Ligue 1’de ilk 10 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Troyes, 11 puanla 12. sırada yer aldı. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, üst üste 3 mağlubiyetle yeni sezona merhaba derken, son haftalarda etkisini arttırdı. İç sahada 3 maçtır kaybetmeyen Bruno Irles’in öğrencileri, son olarak deplasmanda geçtiğimiz hafta Nice’a 3-2 kaybetti İlk yarıdaki hatalarını ikinci yarıda telafi etmeye çalışan Troyes’e, Xavier Chavalerin ve Abdu Conte’nin golleri yeterli olmadı. İç saha etkisiyle düşme hattından uzak kalmayı başaran Troyes, evinde yenilmezlik serisini Ajaccio’ya karşı sürdürmek istiyor.

Ajaccio’dan Sürpriz Galibiyet

Fransa Ligue 1’in 10. haftası Marsilya deplasmanına konuk olan Ajaccio, namağlup rakibi karşısında büyük bir sürprizle galip gelmeyi başardı. İlk 8 haftanın en zayıf halkalarından biri olan Ajaccio, zirve yarışındaki rakibine bu sezonki ilk lig mağlubiyetini tattırdı. Son 3 haftadan 6 puan toplamayı başaran Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, milli arayla birlikte yükselişe geçti. Son 3 haftada iyi performanslar sergilemesine rağmen henüz düşme hattından kurtulmayı başarmayan ligin yeni temsilcisi, bu hafta Troyes deplasmanına konuk olacak. Marsilya karşısında sergilenen futbol ve alınan galibiyet konuk ekipte moralleri yerine getirdi.

Troyes – Ajaccio Maç Bilgileri

Troyes – Ajaccio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jerome Brisard. Mücadele de l’Aube Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Troyes takımında Yoann Salmier kart cezalısı, Lucien Agoume sakat. Ajaccio cephesinde ise Cyrille Bayala ve Ismael Diallo’nun kart cezası bulunuyor.

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Thierno Balde, Erik Palmer-Brown, Adil Rami, Andreas Bruus, Rominigue Kouame, Florian Tardieu, Yasser Larouci, Wilson Odobert, Mama Balde, Ike Ugbo.

Ajaccio’nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Clement Vidal, Chester Diallo, Mickael Alphonse, Fernand Mayembo, Yanis Cimignani, Mohamed Youssouf, Qazim Laci, Thomas Mangani, Vincent Marchetti, Mounaim El Idrissy.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de istikrar sağlamakta zorlanan Troyes ve Ajaccio karşı karşıya geliyor. İki takımında kalesini gole kapatmayı başaramayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beraberlikle sonuçlanan mücadelede, Troyes ve Ajaccio 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Taraflar galibiyet hedefine ulaşamazken, beklediğimiz gibi skor üretmeyi başardı.